Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (12.09.2023). Câștigăm 263 de lei cu două ponturi

Biletul zilei de azi (12.09.2023) combină două pronosticuri din preliminariile Euro 2024 și calificările la Campionatul Mondial 2026. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, meciurile selectate și cu care credem că pariorii pot da lovitura. Spor la bani!

Toți banii pe Macedonia de Nord

Macedonia de Nord va încerca să obțină a doua victorie a campaniei de calificare la Euro 2024 când va călători la Ta’Qali pentru întâlnirea de marți cu Malta. În timp ce oaspeții se află pe poziția a patra, Malta se află la poalele Grupei C. A suferit deja patru înfrângeri consecutive în actuala campanie. În ciuda faptului că a căpătat încredere după partida cu Gibraltar de la mijlocul săptămânii trecute, Malta este conștientă că pornește cu șansa a doua în fața Macedoniei de Nord, selecționată care în weekend-ul trecut a remizat cu Italia (1-1), pe teren propriu. Macedonia de Nord câștigă” are cotă 1.70.

Argentina e favorită

Argentina are ca obiectiv să înceapă campania de calificare la Cupa Mondială 2026 cu victorii consecutive atunci când va călători la La Paz pentru meciul de marți cu Bolivia. Campioana mondială va încerca să repete succesul cu Ecuador (1-0) de săptămâna trecută. De partea cealaltă, gazdele vor trebui să strângă rândurile după o înfrângere grea în fața Braziliei (1-5), în deplasare. Argentina a câștigat ultimele trei partide directe cu Bolovia (3-0, 4-1, 2-1) și credem că marți seară va obține încă o victorie. Argentina câștigă” are cotă 1.55.

Biletul zilei (12.09.2023)

Biletul zilei (12.09.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate