Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 12 noiembrie. Federer poate profita de acest meci

Federer

După ce a pierdut prima partidă de la turneul campionilor, Roger Federer este pus în fața faptului de a câștiga meciul cu numărul 2, asta dacă vrea să continue la Londra. Fiind la apus de carieră, nu avem de unde să știm ce ambiție mai are Roger, dar parcă un meci cu Berrettini, este un meci ce trebuie câștigat.

Biletul Zilei, 12 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Italianul a servit foarte bine în debutul meciului cu Nole, dar sârbul are un retur fantastic și a reușit să absoarbă această calitate a lui Berrettini. Federer s-a întâlnit cu Thiem în primul joc. Austriacul a făcut tot ce a vrut pe teren, chiar dacă scorul a fost destul de strâns. Federer are un singur obiectiv azi, victorie în minim de seturi pentru a mai spera la ceva. Federer are doar 3 înfrângeri în ultimele 15 partide disputate, un bilanț destul de ok. Dar acest turneu să desfășoară în sală, iar tinerii tenismneni care participă la Londra, au dat dovadă de o anduranță ieșită din comun.

Biletul Zilei, 12 noiembrie

  • Zverev a făcut ce a vrut cu Nadal în meciul de ieri, după ce la bilanțul celor 2 era scris, 5-0 pentru Rafa la meciuri directe. Zverev a atenționat pe toată lumea: ” Știu că am pierdut toate partidele directe cu Rafa, dar acum se joacă în sală, iar eu am un avantaj din acest punct de vedere”. Și așa a fost. Federer trebuie să-și facă jocul din primul meci, iar dacă reușește acest lucru, atunci cu siguranță se va impune cu Berrettini. Nole este setat să câștige, pentru el nu există locul 2, pentru el nu există înfrângere. Nole are un singur lucru de făcut, trebuie doar să returneze toate mingile care îi vin de la adversar. Aceasta este cea mai mare capacitate a sârbului, faptul că nu cedează în niciun moment. Zverev este campionul de anul trecut, iar acest lucru îi dă o ambiție și mai mare.

Biletul zilei din 12.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare