Urmareste-ne

Campionate

BILETUL ZILEI (12 septembrie): cotă 25 cu o combinație de soliști și goluri!

Ofertă generoasă după meciurile echipelor naționale! Experții BETMAG vă oferă 8 selecții atent studiate, pentru o cotă 26!

Realul revine cu victorie pe Bernabeu, se anunță spectacol la Roma și în derby-ul Milan Lazio!

De pe biletul zilei, nu poate să lipsească meciuri din Germania. Un solist cert, Gladbach favorită acasă contra Arminiei Bielefeld și un meci de ambele marchează la Frankfurt, între Eintracht și Stuttgart!

Real Madrid pleacă favorită cu Celta Vigo, cu o cotă bunicică, de 1.4 la victorie, într-un meci cu o conotație aparte pentru galactici, care revin pe Stantiago Bernabeu, cu fani în tribună, după renovarea spectaculoasă a stadionului.

Goluri în duelul Ibra – Immobile

În serie A, derby-ul Milan – Lazio va aduce cu siguranță goluri și un GG spectaculos, iar Roma, cu Mourinho la cârmă și cu un Tammy Abraham dezlănțuit, are șanse mari să câștige și să marcheze minim 2 goluri.

Închidem biletul cu 3 meciuri de +3 din campionate generoase în goluri, Belgia, Norvegia și Elveția, pentru o cotă totală de aproximativ 26, numai bună de pariat la BETANO.

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!

Codul biletului, pe care îl aveți mai jos, este dovada că experții BETMAG, nu ne jucăm de-a pariurile și chiar jucăm ceea ce recomandăm!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate