Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 12 septembrie. În așteptarea campionatelor puternice

Nationala Algeriei

Cum oferta de azi este destul de slăbuță, am ales și noi trei meciuri din campionatul Algeriei. Fotbaliștii din această țară sunt recunoscuți pentru tehnicitatea lor, probleme mari apar la aceștia, doar din perspectiva respectării vreunei tactici. Sperăm să fim inspirați în alegerea pronosticurilor.

Biletul Zilei, 12 septembrie.

  • Campionatul este abia la început, ne aflăm în etapa a treia și echipele încă își caută un ritm de joc, o identitate a lor. Steif, echipă ce se află în coada clasamentului, nu a bătut pe nimeni. Bilanțul gazdelor este de două înfrângeri și un egal, iar golaverajul este și el unul negativ: 2-4.
  • Magra a început bine noua ediție de campionat, cele două victorii de până acum, aproape că fac inexistentă înfrângerea. Oaspeții au singura înfrângere de până acum în deplasare, așa că meciul cu Steif este un examen important. Cele două au disputat un amical în această vară, de altfel acela este și singurul meci direct, Magra s-a impus cu scorul de 2-0.

Algeria Divizia 1

  • Bel Abbes este o echipă în depresie, cele trei înfrângeri consecutive și cele opt goluri primite până acum, sunt doar două dintre elementele ce ne indică acest lucru. Gazdele au pierdut doar un meci din cele două acasă, așa că șanse sunt să vedem primul punct obținut în acest campionat chiar azi. Toate partidele disputate de Bel Abbes s-au terminat în „GG”.
  • Constantine, echipă ce are un nume atât de falnic, dar care se află atât de jos în clasament. Totuși, golaverajul gazdelor este unul destul de ok, după două înfrângeri și un egal, gazdele nu au marcat vreun gol, dar au primit doar două. Constantine a reușit să nu piardă vreun meci direct cu Bordj, disputat pe propriul teren, dar nu se înscriu multe goluri în aceste dueluri.
  • Bordj Bou este pe un loc 2 meritat, oaspeții au reușit două victorii consecutive, victorii în care a marcat de 4 ori. Una dintre acestea a fost obținută în deplasare, fiind și scorul cel mai mare obținut până acum. Totuși, oaspeții au o mare problemă, nu marchează goluri în deplasare. Au marcat doar în 3 din ultimele 10 deplasări.

Biletul zilei din 12 septembrie 2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare