Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 13.02.2019. Dubla din Ligue 1

Publicat

pe

Saint Etienne

Saint Etienne vrea să ajungă pe un loc de Europa, iar Nantes trece prin momente dificile după ce s-a întâmplat cu Sala.

Strasbourg este o echipă extrem de bună, oaspeții se află la jumătatea clasamentului, dar la doar două puncte de locurile ce pot duce în Europa. Strasbourg a pierdut un singur meci din ultimele cinci, pe restul de patru reușind să le câștige destul de lejer. În ultimele cinci deplasări de Ligue 1, Strasbourg a reușit trei victorii și un rezultat de egalitate, iar în ultimele patru astfel de partide, Strasbourg a marcat de 12 ori.


Biletul Zilei 13.02.2019


Biletul Zilei 13 februarie 2019 Saint Etienne – Strasbourg

Saint Eienne este într-un ușor regres, nu câștigă de trei etape consecutive, iar acest fapt a scos Saint Etienne din zona locurilor europene. Gazdele au pierdut un singur meci pe propriul teren, iar golaverajul celor 11 de până acum, este de 22-9. Caen pare că a renunțat la salvarea de la retrogradare, echipa are șanse reale, din punct de vedere matematic, fiind la doar două puncte de acest deziderat, dar rezultatele din ultima vreme ne arată limitele la care este Caen (patru înfrângeri, în ultimele patru etape).

Biletul Zilei 13.02.2019 Caen – Nantes

Caen a primit 15 goluri în jocurile de acasă și a reușit doar două victorii în 11 etape disputate. Nantes este în cădere liberă, „canarii” au patru înfrângeri și un egal în ultimele cinci etape, iar dacă aceste rezultate vor continua, atunci Nantes are drum lin către Ligue 2. Nantes este o echipă foarte slabă de deplasare, până acum a pierdut de șapte ori și a încasat 18 golrui. „Canarii” au marcat în ultimele cinci deplasări consecutive de la Caen.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii