Urmareste-ne

Ponturi Champions League

Biletul zilei (13.04.2022). Două meciuri pentru peste 500 de lei

Benfica Lisabona încă nu a abandonat ideea calificării în semifinalele Ligii Campionilor

Pentru biletul zilei de miercuri, 13.04.2022, am selectat două partide din Liga Campionilor. Cu o cotă totală de 2.64, pariorii pot profita din punct de vedere financiar, la mijloc de săptămână. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, pronosticurile selectate.

Goluri pe Anfield Road

Liverpool este cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor după victorie din deplasare, 3-1, cu Benfica. “Vulturii” nu sunt, însă, genul de echipă care să lase capul jos și, cu siguranță, pe Anfield Road vor forța, încă, de la început, marcarea unui gol care să-i readucă în luptă. Chiar dacă rezultatul este liniștitor, “cormoranii” nu sunt o echipă care să lase garda jos și, clar, vor aborda partida cu maximă atenție. Anticipăm un meci spectaculos, echipele fiind adeptele jocului ofensiv. “2-4 goluri în meci” are cotă 1.65.

Meci strâns la Madrid

În tur, Manchester City s-a impus, 1-0, într-o partidă în care Atletico a dezamăgit crunt, în special pe faza ofensivă unde, practic, nu a existat. În retur, echipa lui Diego Simeone va încerca să producă surpriza, dar “cetățenii” nu concep să rateze calificarea în penultimul act al celei mai puternice competiții intercluburi din Europa. Manchester City este neînvinsă în ultimele nouă partide, în toate competițiile. Ne așteptăm să nu piardă nici partida cu Atletico, formație care nu a marcat în ultimele două partide oficiale. “X2 și 0-3 goluri în meci” are cotă 1.60.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate