Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (13.05.2022). Echipele marchează, pariorii încasează

Biletul zilei de vineri e un bilet cu pronosticuri 100% pe goluri. Jucăm pe trei meciuri din liga secundă din Austria, un campionat în care se marchează mult și foarte mult, iar câștigul posibil e de 373 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Peste 2,5 goluri în două meciuri

În liga a doua din Austria sunt programate vineri meciurile etapei a 29-a. Amstetten primește vizita celor de la Grazer AK. Gazadele sunt pe locul 5, cu 48 de puncte, în timp ce oaspeții ocupă poziția a 7-a, cu 43 de puncte. Ambele echipe au o medie de peste 2,5 goluri pe meci în acest sezon, în plus toate directele au fost de peste 2,5 goluri. În tur, Amstetten s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Grazer. La meciul retur vom alege „peste 2,5 goluri”, iar cota pentru acest pronostic e 1,48.

Un alt meci în care se pot marca peste 2,5 goluri este cel dintre Dornbirn și Worwarts. Gazdele sunt la retrogradare, pe ultimul loc, cu patru eșecuri în ultimele cinci etape. De partea cealaltă, Worwarts e pe locul 10, cu 31 de puncte. Ultimele două directe au fost GG4+ (3-1 pentru Dornbirn în returul ediției precedente și 4-1 pentru Worwarts în turul acestui sezon), deci trei goluri se pot da. „Peste 2,5 goluri” are cotă 1,51.

Mizăm pe GG în duelul din fruntea clasamentului

Ultimul meci de pe biletul zilei este cel dintre Lafnitz și Floridsdorfer AC Viena. Oaspeții sunt pe poziția secundă, la două puncte de liderul Lustenau, și încă speră să obțină promovarea în primul eșalon. Gazdele de la Lafnitz sunt pe locul 4, cu 49 de puncte. Ambele echipe sunt în formă, Lafnitz e neînvinsă în ultimele cinci etape, având patru victorii și o remiză. În același interval, echipa din Viena a suferit o înfrângere, dar are patru victorii. În tur a fost 2-2 și sunt mari să avem un nou GG între Lafnitz și FAC Viena. „Ambele marchează” are cotă 1,67.

Biletul zilei (13.05.2022)

Biletul zilei (13.05.2022)

Agenții autorizate