Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 13.07.2018. Tenis şi fotbal înainte de weekend

Publicat

pe

Biletul Zilei 13.07.2018. Am aflat finalistele de la Cupa Mondială, dar şi de la Wimbledon, tabloul feminin, aşa că ne-au mai rămas puţine evenimente de pariat înainte de weekend.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 13.07.2018
Djokovic – Nadal 2 @ 1.94
Setubal – Benfica 2 @ 1.44
Curs final: 2.79


Biletul Zilei 13.07.2018

Începem cu partida dintre Djokovic şi Nadal, adevărata finala de la Wimbledon. În celălalt meci din semifinale, se întâlnesc Isner şi Anderson, doi jucători care probabil vor pierde în finală indiferent de cine câştigă acest duel. Ultimul duel direct dintre Djokovic şi Nadal a avut loc în mai, la Roma, când Nadal s-a impus cu 2-0 la seturi, însă acel duel s-a disputat pe zgură, suprafaţa unde spaniolul este rege. Cu toate acestea, chiar dacă Djokovic şi-a mai revenit, nu credem că îi poate opri pe Nadal din cursa spre o nouă finală, aşa că pariem pe victoria spaniolului în acest duel. Iar cota este foarte bună, 1.94, aşa că vă puteţi dubla banii şi dacă pariaţi acest pronostic singur pe bilet.

Biletul Zilei 13.07.2018

Al doilea duel de pe biletul zilei de vineri este cel dintre Setubal şi Benfica, două echipe portugheze, care se pregătesc pentru noul sezon competiţional. Bookmakerii o văd favorită pe Benfica, aşa cum este normal, mai ales că în cursul sezonului trecut a câştigat ambele partide directe, cu 6-0 pe teren propriu şi 2-1 în deplasare. Acum, în pregătirea de vară, Setubal a avut un singur meci amical, cu Napredak, pe care l-a câştigat cu 2-1, iar Benfica a întâlnit exact acelaşi adversar, cu o zi în urmă, şi a câştigat la un scor mai mare, 3-0. Acum ne aşteptăm să vedem un duel dominat de la un capăt la altul de Benfica, însă recomandăm să pariaţi cu atenţie când vine vorba de număr de goluri sau handicap, deoarece este un meci amical şi principalul scop este testarea şi încălzirea jucătorilor. Mizăm pe o victorie simplă.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii