Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 13 ianuarie 2020. Două pentru profit

Biletul Zilei, 13 ianuarie 2020. Parma dă târcoale locurilor ce pot duce în Europa, dar are mare nevoie de ceva constanță, altfel se poate îndepărta de acestea. Lecce depinde doar de rezultatele sale în acest moment, însă campionatul este lung și oaspeții știu acest lucru. Lorient este foarte bine poziționată în lupta pentru promovare.

Biletul Zilei, 13 ianuarie

  • Este ultimul meci al etapei de Ligue 2, Lorient ocupă locul secund, în timp ce Caen este la 4 puncte de locurile retrogradabile. Lorient a pierdut ultimul meci de campionat, 0-3 la Valenciennes, aceasta înfrângere punând capăt unei serii de 7 victorii consecutive. Gazdele au o serie de 5 victorii pe propriul teren, dar în ultimul duel de acasă cu cei de la Caen, oaspeții s-au impus cu 1-0.

Biletul Zilei, 13 ianuarie

  • Caen a scos doar un punct din ultimele două etape de campionat, însă a marcat în ultimele 4 astfel de partide. Oaspeții au pierdut un singur meci din ultimele cinci etape de campionat, au un golaveraj de 19-23, dar în cele 9 etape de afară Caen a strâns doar 10 puncte. Lorient depinde de partidele disputate acasă, are 3 victorii consecutive, dar și un golaveraj extrem de bun: 13-5.
  • Parma are parte de un sezon bun, dar are nevoie de ceva mai multă constanță. Gazdele au doar două victorii în ultimele cinci etape, iar acest lucru a făcut ca Parma să stagneze pe acest loc 8. Lecce a intrat într-o vrie a meciurilor pierdute, a ajuns în acest moment la 3 înfrângeri consecutive. Dacă lucrurile vor continua așa pentru oaspeți, atunci Serie B este din ce în ce mai aproape. Lecce este trasă în jos de partidele disputate acasă, în acestea Lecce a obținut doar 4 puncte până acum. Deplasările au fost ceva mai ok, 11 puncte dintr-un total de 27 posibile.

Biletul zilei din 12.01.2020

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii