Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 13 mai 2019. Se apropie finalul

Viitorul

Liga 1 Betano și Serie A se află pe finalul sezonului, echipele trag tare pentru obiectivele rămase și astfel putem vedea meciuri extrem de echilibrate.

Biletul Zilei 13 mai 2019

Viitorul are un singur obiectiv în acest final de sezon, Cupa României. Chiar dacă Hagi a declarat că speră să prindă și locul 3, acest loc pare antamat de olteni. Oricum, dacă o să obțină această poziție, Viitorul o să se bucure ca pentru un mic bonus. Un trofeu cum este cupa, nu se obține în fiecare sezon, iar Viitorul nu l-a obținut vreodată. Astra este o echipă demotivată complet, nici nu știm cum s-au antrenat jucătorii zilele acestea, nu știm dacă și-au recuperat din banii restanți, nu știm nimic bun de la această echipă. Viitorul are posibilitatea de a obține victoria destul de lejer.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Biletul zilei 13.05.2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul Zilei 13 mai 2019

Inter trage cu dinții de locul de Champions, momentan este în grafic, dar este bătaie mare pentru cele două locuri rămase. Atalanta, Inter, Milan, Torino și poate AS Roma, sunt echipele ce se bat pentru două locuri de Champions League, parcă sunt studenți la medicină!!! Inter are meci cu ultima clasată, iar Chievo nu îi poate pune vreo problemă astăzi. Interiștii nu au mai câștigat acasă de patru etape, iar meciul cu Chievo pare cea mai bună oportunitate. Oaspeții au obținut trei puncte în ultima deplasare, aceasta fiind la Lazio.

În meciul secund al zilei, se întâlnesc Parma și Bologna. Dacă cele două echipe cad la pace, acest lucru o să le avantajeze pe amândouă. Cele două sunt vecine de clasament, sunt despărțite de un singur punct, iar Empoli s-a apropiat extrem de mult de amândouă. Sperăm să nu avem dreptate, dar ceea ce s-a întâmplat la meciul dintre Doria și Empoli este extrem de elocvent.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii