Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 13 noiembrie. Rapidul este într-o perioadă grea

Rapid Bucuresti
Rapid Bucuresti

Echipa lui Daniel Pancu are probleme mari. Ultima victorie a fost obținută acum cinci etape, împotriva marii rivale de la Ploiești. De atunci, Rapidul nu se regăsește, Rapidul are noroc de niște suporteri minunați, iar ei au reușit să tragă echipa pe o linie de plutire.

Biletul Zilei, 13 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • La startul sezonului, Pancu le-a promis rapidiștilor o promovare sigură, dar acum totul pare în zadar. Rapid este departe de acest deziderat, Rapid nu joacă nimic în acest moment, Rapid este o echipă în derivă. Cam acestea sunt câteva dintre caracteristicile acestei echipe. Cele 22 de puncte acumulate sunt insuficiente pentru visul promovării, în comparație, adverasul pe care îl întâlnește Rapidul, este pe primul loc și a acumulat 30 de puncte. Pe lângă Mioveni, UTA este o altă echipă bună a ligii secunde. Petrolul are în lot fotbaliști de Liga 1 și uite așa s-au cam terminat locurile pentru promovare.

Biletul Zilei, 13 noiembrie

  • Rapid trebuie să schimbe ceva urgent, noi credem că este momentul ca Pancu să renunțe. Chiar nu putem să înțelegem de ce trage cu așa ardoare de scaunul călduț de pe banca echipei sale de suflet. Este extrem de evident că lucrurile nu merg, se vede asta la fiecare meci. Singurul care pare să nu vadă aceste chestii, este chiar Daniel Pancu. Mioveni are toate șansele să obțină o victorie importantă azi, argeșenii joacă un fotbal foarte bun pe propriul teren.
  • UTA este pe un loc 2 meritat, arădenii au două egaluri consecutive, dar aceste două rezultate au fost obținute în anumite conjuncturi. Balint a reușit să facă o super echipă la Arad, dacă în anii trecuți UTA se chinuia pe la mijlocul clasamentului, sezonul acesta arată precum o echipă ce se bate pentru un loc de Liga 1. UTA poate profita de forma slabă a celor de la Buzău, dar meciul nu o să fie ușor

Biletul zilei din 13.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare