Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 13 octombrie. Spectacolul care ne aduce banii

Avem trei meciuri pe tichetul principal de azi, toate trei au la rândul lor trei soliști clari, sperăm să nu ne trezim cu vreo surpriză neplăcută. Olanda are o poftă mare de revanșă, nu în fața celor din Belarus, cin în fața propriilor fani. Rusia își poate asigura biletele pentru Euro 2020.

Biletul Zilei, 13 octombrie. Spectacol făcut de nemți

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Germania este în grupă cu Olanda, până acum câteva etape, Irlanda de Nord le-a cam dat planurile peste cap celor două mari rivale. Toate cele trei echipe se află la egalitate de puncte, câte 12 de fiecare, doar că nord-irlandezii au dat de greu și au început să piardă meciurile. Germania nu are voie să se încurce în Estonia, nici nu are cum să facă acest lucru.
  • Diferența este atât de mare între cele două naționale, încât nu încape loc de nicio îndoială. Nemții au trei victorii în deplasările de până acum, dar au marcat extrem de puține goluri, golaveraj 7-2. Poate că un scor de 3/4 – 0 este unul destul de ok, dar nemții vor ceva mai mult, au nevoie și de golaveraj în această grupă.

Oaspeții au o calitate extrem de bună, nu avem nevoie de surprize

  • Olanda are parte de o deplasare dificilă, nu trebuie să riscați prea mult pe goluri marcate. Terenul din Belarus și stadionul de acolo, nu au darul de a îi face pe jucători să evolueze la cel mai înalt nivel, plus că o victorie rămâne o victorie indiferent de scorul la care este obținută.
  • Olandezii sunt pe primul loc în grupă, dar la egalitate de puncte cu nemții, de nord-irlandezi au scăpat momentan. Se poate întâmpla, destul de greu de crezut, însă se poate întâmpla ca Olanda să se încurce în acest meci, acest fapt ar da complet peste cap calculele calificării. De aceea credem că olandezii își vor lua toate măsurile de siguranță.
  • Rusia a pierdut doar meciul cu Belgia, în rest victorii pe linie. Se apropie și revanșa, dar la cum joacă belgienii în această perioadă, este greu de crezut că vor pierde în Rusia. „Țarii” se pot califica și ei din punct de vedere matematic, doar dacă obțin victoria în această seară.

Biletul zilei din 13.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii