Urmareste-ne

Biletul zilei

BILETUL ZILEI (13 septembrie): Cotă 35 din 8 meciuri, pentru un start de săptămână perfect!

În așteptarea meciurilor din cupele europene, încercăm să debutăm în forță încă de luni!

Oferta nu este nici prea-prea, nici foarte-foarte, dar pe lista de azi sunt câteva meciuri care ne fac cu ochiul și care ne pot aduce un profit frumușel.

Trei ponturi bune din top 5 campionate

Everton pare să aibă o misiune facilă acasă, împotriva unui adversar de temut când joacă pe propriul stadion, dar care se întoarce mai mereu cu tolba goala din deplasare. Se anunță un meci de ambele marchează la Bologna, unde Verona trebuie să se reseteze după startul prost de campionat. La fel și în Spania, acolo unde Granada și Betis, sezonul trecut două echipe cu pretenții de cupe europene, au un început poticnit, iar un 2+ poate fi o opțiune inspirată, mai ales că și cota, 1.42, este destul de tentantă.

Tot 2+ alegem și la Le Havre cu Toulouse, cu oaspeții în mare formă și foame de goluri, iar în Danemarca mergem pe un pariu mai safe 1x și 2+, la Odense – Sonderjyske.  În liga 3 germana, Turkgucu și Duisburg e meci de GG, iar Elfsborg și Hacken promit goluri în Suedia.  Din România alegem victoria Farului cu Academica Clinceni, constănțenii având oportunitatea să ia 3 puncte cu un adversar în vrie, care cel mai probabil va schimba antrenorul după această etapă.

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!

Cu 8 meciuri am făcut o cotă 35, pe care o vom plasa cu încredere la SUPERBET, mizând 40 de lei.
Codul biletului, pe care îl aveți mai jos, este dovada că noi, experții BETMAG, nu ne jucăm de-a pariurile și chiar jucăm ceea ce recomandăm!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate