Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (13 septembrie): Două GG-uri curajoase și două selecții din Olanda 2 pentru cotă 36!

 

Pentru cea de a-a doua varianta a biletului zilei am păstrat câteva meciuri din top  5 campionate. 

Am jucat mai safe la Everton – Burnely, mizând pe un 2+ perfect realizabil, și am pus un GG curajos la Granada – Betis, ținând cont și de atacanții de valoare pe care îi au în lot cele două echipe. La Craiova, Universitatea și Sepsi pare a fi un meci de 2+, iar Toulouse are șanse mari să plece neînvinsă de la Le Havre (X2).

De pe bilet nu puteau lipsi două meciuri de goluri din Olanda 2, iar din Turcia am ales  un nou pariu curajos, Gaziantep – Antalyaspor, ambele echipe marchează. La închiderea tichetului, am pus un clasic 3+ din Islanda, pentru o cotă totală 36!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

 

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!

Cu o miză de 42 de lei am plasat cu încredere biletul la FORTUNA!

Codul biletului, pe care îl aveți mai jos, este dovada că noi, experții BETMAG, nu ne jucăm de-a pariurile și chiar jucăm ceea ce recomandăm!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

Agenții autorizate