Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 14.01.2019. Un început lejer de săptămână

Publicat

pe

Suporteri AS Roma

Nu avem prea multe meciuri pentru azi, Cupa Italiei, City în Premier League, plus meciul ce încheie etapa din La Liga. Noi am jucat cu totul altceva.

La cât de slab se prezintă în Serie A, AS Roma trebuie să aibă ca obiectiv Cupa Italiei. Romanii sunt abia pe locul șase în campionat, cu doar 30 de puncte acumulate și un golaveraj de 34-24.

Roma are doar opt victorii până acum, în comparație cu Juve care a ajuns la 17. Entella este pe același loc, doar că în Serie C, oaspeții având exact același număr de puncte precum romanii.


Biletul Zilei 14.01.2019


Biletul Zilei 14 ianuarie 2019. Roma – Entella

Entella are cele mai puține goluri primite din Serie C, 10 la număr, iar acest lucru ne face să ne gândim dacă mergem pe o victorie a Romei la handicap.

AEK a pierdut puțin trena lui PAOK, oaspeții de azi sunt la 14 puncte de echipa lui Răzvan Lucescu și au parte de un meci cu o echipă ce nu pierde de patru runde acasă. Giannina este totuși pe primul loc ce se salvează și are un golaveraj de 11-20.

Biletul Zilei 14.01.2019. Red Star – Lens

AEK nu a mai câștigat de trei runde în deplasare, iar la Geannina a câștigat un meci din ultimele șase disputate. Lens a pierdut urma echipelor ce se pot califica direct în Ligue 1, asta din cauza rezultatelor extrem de slabe din ultima vreme.

Lens are o singură victorie obținută în ultimele opt etape de campionat. Oaspeții se află momentan pe locul cinci cu 32 de puncte și au un golaveraj de 27-16.

Red Star este ultima clasată a Ligue 2, are doar 13 puncte acumulate, un golaveraj total de 14-32, dar este într-o ușoară creștere de formă. În ultimele două etape a obținut o victorie cu Sochaux și o remiză la Paris FC.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii