Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 14.06.2018. Începe Cupa Mondială din Rusia!

Biletul Zilei 14.06.2018. Aşteptarea a luat sfârşit. Astăzi începe Cupa Mondială, cu meciul de deschidere Rusia – Arabia Saudită, de la ora 18:00.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 14.06.2018
Rusia – Arabia Saudită 1 @ 1.44
Raonic – Fucsovics 1 @ 1.40
Curs final: 2.01


Ruşii nu au cel mai bun lot, cel puţin la nivel de formă, aşa că ne aşteptăm să nu facă o impresie foarte bună la acest turneu final. Cu toate acestea, meciul de debut este împotriva celei mai modeste naţionale din grupă, Arabia Saudită, aşa că sunt şanse foarte mari să vedem un debut cu victorie al gazdelor. Bookmakerii sunt şi ei de părere că se va întâmpla acest lucru, aşa că au cotat Rusia ca favorită în acest duel. Şi noi mergem tot pe o victorie a ruşilor.

Biletul Zilei 14.06.2018

Al doilea duel de pe bilet este din tenis, unde Raonic joacă împotriva lui Fucsovics în primul turneu pe iarbă al anului pentru amândoi jucătorii. Raonic serveşte foarte puternic şi este favorit clar în acest meci, mai ales că jucătorul din Ungaria nu se poate lăuda cu cel mai bun joc pe iarbă. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi cu încredere pe victoria lui Raonic în meciul pe care îl dispută în această după-amiază.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii