Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul zilei (14.07.2022). Două meciuri pentru 524 de lei

Palmeiras e lider în Brazilia
Palmeiras

Pentru biletul zilei de joi, 14.07.2022, am selectat două partide. Cu o cotă totală de 2.62, pariorii pot profita din punct de vedere financiar, înainte de weekend. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, pronosticurile selectate.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Echilibru pe Allianz Parque

Palmeiras SP și Sao Paulo SP se întâlnesc în manșa secundă din Copa do Brasil. Partida tur a fost câștigată de echipa lui Rogerio Ceni, scor 1-0. Pe Allianz Parque, gazdele vor forța în ofensivă, cu obiectivul clar de a întoarce rezultatul și a accede în sferturile de finală ale competiției. Ne așteptăm la un meci echilibrat și chiar la prelungiri, având în vedere că ambele echipe au în lot super jucători. „Sub 2.5 goluri în meci” are cotă 1.68.

Goluri puține în Botafogo RJ – America MG

Botafogo RJ și America MG se înfruntă în partida retur din Copa do Brasil, pentru un loc în sferturile de finală. În tur, echipa lui Vagner Carmo Mancini a învins cu 3-0 și are prima șansă la calificare. America MG nu a excelat în acest sezon în deplasare, motiv pentru care anticipăm un meci echilibrat, mai ales că Botafogo RJ, până acum, nu a convins din punct de vedere ofensiv. „Sub 2.5 goluri în meci” are cotă 1.56.

Agenții autorizate