Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (14.11.2023). Triplăm banii în Cupa Angliei

Biletul zilei (14.11.2023)
Biletul zilei (14.11.2023). Triplăm banii în Cupa Angliei

Zi săracă în meciuri, în așteptarea ultimelor dueluri din preliminariile pentru Euro 2024. Nu e de mirare, deci, faptul că se joacă numai în competiții de plan secund. Iar biletul zilei de marți, 14.11.2023, vine din Cupa Angliei, primul tur, cu echipe din ligile inferioare. Am ales două partide, ambele cu formații ce evoluează în același eșalon valoric. Iar cota totală este de 2,97, adică ne triplăm investiția, oricare ar fi ea.

Burton Albion – Port Vale, cotă 1,75 pe biletul zilei din 14.11.2023

Burton – Port Vale se joacă, de la 21:45, în primul tur din Cupa Angliei. De fapt, e rejucarea partidei, după ce, la începutul lunii, cele două au remizat 0-0. Va fi, de altfel, a treia confruntare directă din acest sezon. În campionat, la jumătatea lui septembrie, Burton s-a impus cu 3-2 pe terenul adversarei. În momentul de față, Burton e pe locul 14 cu 20 de puncte, iar Port Vale are 19 puncte și se află 3 poziții mai jos în clasamentul ligii a treia engleze. E drept, Port Vale are și un meci mai puțin disputat. Așadar, două formații de valori apropiate.

Echilibrul se menține și la capitolul formă, ambele echipe înregistrând rezultate modeste în ultimul timp. Burton nu a mai câștigat de 5 partide oficiale (două remize și trei înfrângeri), în timp ce adversarii au un singur succes în cele mai recente 7 meciuri jucate, un 1-0 cu Mansfield (locul 3 în liga 4) în altă cupă. Diseară, Burton e favorită, prin prisma faptului că evoluează pe teren propriu, unde a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri, dar cotele la victorie sunt apropiate. După remiza din meciul inițial, e de așteptat ca tabela să se deblocheze acum. Pariem pe GG, la cotă 1,75 pe Betano.

Accrington – Doncaster, meci de goluri multe

Tot o rejucare din primul tur al Cupei Angliei este și Accrington – Doncaster, de asemenea de la ora 21:45. În primul joc, cele două au terminat, evident, la egalitate, scor 2-2. Doncaster a condus în două rânduri, dar s-a văzut egalată de fiecare dată. Ultimele trei goluri au fost marcate pe final de meci, în ultimul sfert de oră.

În campionat (liga 4), cele două nu s-au întâlnit încă. Accrington e formația mai bine clasată, pe locul 8, cu 26 de puncte, însă a pierdut ultimele două etape. Doncaster, cu 6 puncte mai puțin, se situează pe poziția 19! Trebuie spus că Doncaster are probleme mari afară, pierzând 6 din 8 deplasări în campionat. Astfel, Accrington pornește având prima șansă la calificarea în turul secund. Dar în Cupă se poate întâmpla orice, astfel că alegem un pronostic pe goluri, mai inspirat credem noi. Mizăm pe „minimum 3 goluri în meci”, la cotă 1,70 pe Betano.

Biletul zilei (14.11.2023)

Biletul zilei (14.11.2023). Triplăm banii în Cupa Angliei

Joacă BILETUL ZILEI din 14.11.2023 la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate