Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (14-15 septembrie): Liga campionilor, Raiul pariurilor! Cotă 40 din duelurile de top ale Europei!

Așteptarea microbiștilor și pariorilor a luat sfârșit. Liga Campionilor revine în forță în această seară!

Meciuri dezechilibrate, dueluri care altădată ar fi fost minim o semifinală sau o finală de UCL, oferta este variată, iar unele partide sunt chiar de neratat!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Miza pe granzii din Anglia

De regulă, în primele etape ale competiției favoritele nu stau la discuții! Echipele mari demarează în forță pentru a-și asigura calificarea cât mai repede și a se putea concentra pe campionatele interne.

De aceea, ne așteptăm la victorii și prestații consistente din partea celor 3 forțe din Anglia, Chelsea, și cele două verișoare ale orașului Manchester, City și United. Cea mai tentantă cotă vine de la Barcelona – Bayern altădată minim o semifinală de Liga Campionilor, acum un meci în care Bayern va simți probabil miros de sânge proaspăt, după cutremurul din această vară produs la gruparea catalană. Șansele ca nemții să marcheze în ambele reprize sunt foarte mari, iar cota, peste 2, este una de neratat!

Juve se repară în Suedia!

Și Juventus, în ciuda startului lamentabil de sezon, va trata probabil extrem de serios meciul din Suedia, în fața unei apariții surpriză la masa bogaților, torinezii având cel mai bun prilej de a-și linge rănile după șocurile suferite în Serie A. Iar cota la victorie pentru Juve, 1.59, sunt… bani pe jos, cum ar zice pariorii versați!

Un alt meci de luat în seamă este disputa de la Lille, acolo unde liderul surprinzător al Bundesligii, Wolfsburg are șanse mari să plece neînvinsă, pentru un X2, cotat rezonabil la 1.42.

Așadar, din 7 meciuri, 5 azi, și două mâine, a rezultat o cotă 40, pe care o vom plasa cu încredere la Fortuna!

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!

Codul biletului, pe care îl aveți mai jos, este dovada că noi, experții BETMAG, nu ne jucăm de-a pariurile și chiar jucăm ceea ce recomandăm!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

Agenții autorizate