Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 14 mai 2019. Dueluri din play-out

Gazul vine după înfrângerea cu Dinamo, iar problemele de echipă nu s-au rezolvat. Dunărea trebuie să facă totul pentru a obține victoria.

Biletul Zilei 14 mai 2019

FC Botoșani este o echipă lipsită complet de motivație, încă nu este salvată matematic de la retrogradare, dar distanța până la aceste locuri îi permite să odihnească titularii. Moldovenii vin după un meci acasă cu Voluntari, meci în care s-au impus cu 2-0, iar această deplasare de le Călărași pare o corvoadă. Distanța a fost mare, iar jucătorii sunt pe final de sezon și etapele au fost grupate pentru a se termina campionatul mai repede. Astfel că ne așteptăm ca cei de la Botoșani să-și odihnească mulți dintre titularii de bază, iar aici poate să profite echipa lui Alexa.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Biletul zilei 14 mai 2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul Zilei 14 mai 2019

Dunărea are parte de un sezon greu, până acum s-a cam chinuit în fiecare etapă, are câțiva jucători ce pot face diferența, dar aceștia nu sunt în deplinătatea forțelor fizice. Botoșani este cea mai slabă echipă de play-out (din deplasare), având un bilanț de un egal și trei înfrângeri. Pe lângă multele probleme financiare, Gazul trece și prin momente grele din punct de vedere fotbalistic.

Medieșenii au pierdut la Dinamo, iar certurile au început să apară și în interiorul vestiarului. Medieșenii au un lot extrem de experimentat, nu au vreo emoție în privința retrogradării, iar locul 1 din play-out este pe deplin meritat. Ieșenii s-au îndepărtat și ei destul de mult de zona roșie, astfel că se pot relaxa în meciurile de deplasare. Este posibil ca Flavius Stoican să facă ceva schimbări în echipă și să se concentreze pe meciurile pe care le are de disputat acasă.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii