Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 14 noiembrie. Gazdele își decid singure viitorul

Croația vs Anglia
Croația vs Anglia

Anglia încă nu este calificată la Euro 2020, meciul cu Muntenegru are darul de a clarifica această situație. Turcia a reușit o performanță fantastică până acum, dar tot mai are nevoie de ceva pentru a se califica. Cehia are un meci de care pe care împotriva locului 3 din grupă, doar victoria contează diseară.

Biletul Zilei, 14 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Turcia este pe primul loc fiind într-o grupă cu Franța, un lucru extrem de puțin scontat la startul acestor preliminarii. Golaverajul turcilor este de 16-3, dar cel mai important lucru în acest moment este ceea ce a reuși Turcia în partidele directe cu Franța. 4 puncte din 6 posibile, nu este puțin lucru la acest nivel. Turcia poate pune punct emoțiilor în această seară, dacă se impune cu Islanda, Turcia se califică la Euro 2020.

Biletul Zilei, 14 noiembrie

  • Înfrângerea din Cehia a dat un pic peste cap planurile englezilor, nu este o situație critică, dar Anglia are mare nevoie de victorie. Englezii și-au dominat total toate adversarele, golaverajul de 26-6, este și el garantul acestor spuse. 14 dintre aceste goluri au fost înscrise în partidele de acasă, probabil că încă vreo 4 se vor da în această seară. Muntenegru este cea mai slabă echipă de deplasare.
  • Cehia este într-un moment foarte bun, ocupă locul secund în grupa sa, dar ceea ce a făcut diferența în această grupă a fost victoria cu Anglia. Diferența față de Kosovo este de doar un punct, norocul cehilor este că partida se desfășoară la ei acasă. Kosovarii au o ambiție mare în ei, sunt un popor extrem de răsvrătit, un popor ce vrea cu ardoare să conteze în Europa. Cehia are nevoie de un joc inteligent, nu trebuie să se arunce aiurea în atac, dacă reușește să mențină un ritm susținut, kosovarii nu prea au multe șanse.

Biletul zilei din 14.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare