Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (14 noiembrie): Încasăm 1500 de lei din 6 meciuri, într-o nouă zi cu dueluri fără miză, dar de goluri multe!

Sane, Gnaby și Havertz, gurile de tun ale Germaniei în jocul de azi, de la Ereven
Sane, Gnaby și Havertz, gurile de tun ale Germaniei în jocul de azi, de la Erevan

Am trecut deja de jumătate meciurilor din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar și deja apele încep să se limpezească. Mai sunt câteva dispute pe viață și pe moarte pentru calificare, gen Croația – Rusia sau Portugalia – Serbia, pe care vom încerca să le evităm.

Am mizat pe partidele de vacanță, unde se joacă mai mult pentru orgoliu și pentru o impresie de final cât mai reușită. Avem însă și două partide din zona Africa, „feblețea” noastră în aceste preliminarii.

Unul dintre duelurile care anunță spectacol este Senegal – Congo. Gazdele, deja calificate, și avînd în componență jucători valoroși precum portarul Mendy (Chelsea), apărătorii Koulibaly (Napoli), Bouna Sarr (Bayern Munchen), Pape Abou Cisse (Olympiakos), mijlocașii Gueye (PSG), Mendy (Leicester), Pape Gueye (Marseille) și atacanții Boulaie Dya (Villareal), Mane (Liverpool) sau Bamba Dieng (Marseille), vor încerca să încheie în forță preliminariile.

Este un meci sărbătoare și în Mali, cu gazdele deja calificate la baraj. Uganda nu mai are de ce să pună baricade, astfel că vom risca un 2+ pentru o cotă uriașă, 1,62.

Nemții, serioși până la capăt, Macedonia ne întristează, dar ne consolează pe bilet!

Mergem în Europa și, cu un nod în gât, mizăm pe victoria sigură a Macedoniei în fața puștilor Islandezi. Este singurul solist de pe bilet, în rest focusându-ne pe meciurile de goluri.

Luxemburg și Irlanda sunt două echipe în formă și ne așteptăm la un meci deschis, cu o cotă foarte bună la GG, 2,05.

Grecia – Kosovo este un alt joc care ne ispitște cu o cotă mare. Gazdele meritau mai mult în aceste preliminarii, dar au avut norocul să fie în aceeași grupă și cu Spania, și cu Suedia. Pe teren propriu, elenii vor să încheie pe plus, în fața unui Kosovo în derivă. Mizăm pe minim două goluri marcate de gazde.

Închidem biletul cu cea mai serioasă echipă a preliminariilor, Germania. Deja calificați, nemții nu vor face nicio concesie Armeniei. Chiar și cu mulți tineri în primul 11, va fi cu siguranță o nouă canonadă teutonică, cu minim un gol marcat în prima parte, și minim două reușite după pauză, pentru 1,90 cotă.

Cu doar 6 meciuri am făcut o cotă frumoasă, 35, pe care am plasat-o deja la Superbet, cu 40 de lei. O poți juca și tu, sau te poți inspira din recomandările noastre!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare