Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 14 octombrie. „Cocoșii” vor răzbunare

Franța a pierdut un singur meci în grupa sa, cel cu Turcia din tur. A venit și ziua cea mare, ziua în care Franța își vrea revanșa în fața turcilor. Generația pe care Mircea Lucescu a reușit să o formeze la turci, este una de mare excepție. Și Anglia are de luat o revanșă, înfrângerea cu Cehia a demoralizat puțin echipa din Albion.

Biletul Zilei, 14 octombrie. Franța are un singur gând

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Să începem cu Franța vs Turcia. Ambele echipe sunt la egalitate de puncte, ambele au câte o înfrângere, doar că a turcilor a fost mai puțin scontată, exact ca și victoria lor împotriva Franței. Turcii au pierdut cu Islanda, 1-2 în deplasare, iar această înfrângere poate avea darul să devină decisivă. Nu neapărat pentru calificare, ci pentru primul loc din grupă.
  • Franța a remediat repede lucrurile după acea înfrângere, „cocoșii” au avut o serie de 4 victorii consecutive, victorii în care au primit un singur gol. Turcia nu s-a lăsat mai prejos, a reușit trei victorii consecutive după ce s-a înclinat în Islanda, iar toate acele victorii au fost obținute la zero.

Anglia are de luat o singură decizie, intră pe teren motivată?

  • Așteptările sunt mari de ambele părți, francezii sunt conștienți de valoarea pe care o au, așa că nu concep un alt rezultat în afara victoriei, iar turcii au mare încredere în generația actuală. Totuși, fiind un joc disputat la Paris, Franța o să fie împinsă de dorința de revanșă, iar în acest moment jocul le și iese „cocoșilor”.
  • Cehia a pierdut la un moment dat în Kosovo, fără acea înfrângere complet inexplicabilă, cehii conduceau grupa din care face parte și Anglia. Englezii au intrat pe călcâie la ultimul meci, iar acest lucru a contat pe tabela de marcaj, Anglia pierzând în Cehia cu 1-2.
  • Meciul cu Bulgaria are darul de a liniști apele un pic, englezii vor bate la vecinii noștri, important este scorul. Nu știm dacă au energia necesară de a câștiga cu 5-0, dar dorința de revanșă este mare și la jucătorii englezi, mai ales că au fost desfințați de presa din Anglia, după marea izbândă din Cehia.

Biletul zilei din 14.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii