Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 14 septembrie. Facem profit din Liga 1

Dinamo
Dinamo

Și astăzi avem două partide din România, sunt meciurile ce se desfășoară în prima ligă. Dinamoviștii caută trei victorii consecutive, dar cei din Botoșani spun că joacă un fotbal foarte bun și că speră la victorie. Chindia are mare nevoie de puncte, penultimul loc din clasament fiind destul de îngrijorător.

Biletul Zilei, 14 septembrie. Dinamo se întoarce pe Arena Națională

  • După un început dezastruos de campionat, Dinamo și-a refăcut strategia și a reușit să readucă zâmbete pe fețele propriilor fani. Venirea lui Uhrin a fost de mare efect, cehul demonstrează că nu a uitat fotbalul, chiar dacă are o perioadă de inactivitate la activ.
  • Dinamo poate ajunge la 3 victorii consecutive, un lucru greu de imaginat acum câteva etape. Golaverajul este în continuare extrem de modest: 10-15. Până acum, Dinamo nu a reușit vreun egal în campionat, bilanțul „câinilor” fiind de 3 victorii și 5 înfrângeri.

Chindia are mare nevoie de puncte

  •  Jucătorii sunt conștienți de locul pe care sunt în clasament, trag tare la antrenamente, nu prea apar prin media, pentru că dezideratul la care s-au înhămat este unul extrem de dificil de obținut. Dinamo vrea în play-off, doar că sunt echipe ce dau aceste calcule peste cap: Gaz Metan, Poli Iași, Astra, Botoșani.
  • Că tot am adus vorba de moldoveni, aceștia practică un fotbal ofensiv, dar în același timp și foarte haotic. Oaspeții au primit gol în ultimele cinci etape consecutive, dar au și marcat de fiecare dată în acest timp. Croitoru este la început de drum, dar cu un asemenea stil de a antrena, nu prea credem că are vreo șansă bună în viitor. Totul pare o întâmplare la Botoșani.
  • Chindia joacă un fotbal ok, problema este reprezentată de rezultatele obținute, doar 5 puncte în cele 8 etape de până acum. Nici Sepsi nu trece prin momente bune, are foarte multe egaluri, iar înfrângerea ce a venit în ultima etapă, a făcut doar să dea totul peste cap la echipa din Sfântu Gheorghe.

Biletul zilei din 14 septembrie 2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare