Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei (15.01.2022). Multe goluri în Germania și Belgia

Pentru câștiguri sigure alegem cele mai potrivite pronosticuri pe goluri pentru partidele de azi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Stuttgart e în zona periculoasă

Deschidem biletul cu partida dintre Stuttgart și RB Leipzig, în cadrul etapei cu numărul 19 din Bundesliga. Un meci cu un interes mare, deoarece ambele echipe implicate au nevoie mare de puncte, Stuttgart pentru a se îndepărta de zona retrogradării, iar RB Leipzig pentru a se putea apropia de zona locurilor de Champions League, fiind la 5 puncte de locul 4, ocupat de Freiburg. Fiind o partidă ce se anunță foarte captivantă pentru fanii campionatului german, ne vom aștepta la multe goluri de la acest meci.

Cel mai bun atac vs. cea mai slabă apărare

A doua partidă de pe biletul zilnic este cea dintre Seraing și Royale Union SG, care contează pentru runda cu numărul 22 din Juliper Pro League. Se preconizează un duel dezechilibrat, între liderul și penultima clasată a competiției, cu o favorită certă, anume Royale Union. Două informații folositoare și decisive în alegerea pariului nostru pentru această partidă sunt faptul că se vor întâlni cel mai bun atac, cu 50 de goluri marcate, și a doua cea mai slabă apărare din campionat, media de goluri înscrise în partidele în care cele două formații au fost implicate în acest sezon sărind de 3 goluri pe meci.

Bilete câștigătoare