Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 15.07.2018. Finalele de la Wimbledon şi Cupa Mondială

Publicat

pe

Biletul Zilei 15.07.2018. Este ultima zi din săptămână şi avem cele mai importante meciuri din ultima perioadă: finala Cupei Mondiale Franţa – Croaţia şi finala de la Wimbledon.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 15.07.2018
Franţa – Croaţia Ambele înscriu @ 2.32
Djokovic – Anderson 1 @ 1.22
Curs final: 2.83


Biletul Zilei 15.07.2018

Franţa şi Croaţia se bat pentru trofeu la Cupa Mondială, în cel mai aşteptat meci la anului. Francezii au ajuns aici după ce au trecut în grupe de Australia şi Peru şi au făcut egal cu Danemarca, apoi în fazele eliminatorii au învins Argentina, Uruguay, respectiv Belgia. De partea cealaltă, Croaţia a reuşit încă din grupe să impresioneze, învingând Nigeria, Argentina şi Islanda. Apoi, în fazele eliminatorii, a terminat la egalitate toate meciurile, cu Danemarca, Rusia şi Anglia. Acum, croaţii speră la o nouă minune, după cea reuşită până acum, de a juca finala Cupei Mondiale. Ne aşteptăm să vedem un meci foarte spectaculos, echilibrat,care va aduce goluri de ambele părţi, aşa că mergem pe pronosticul ambele înscriu.

Biletul Zilei 15.07.2018

În celălalt meci care merită jucat duminică sunt faţă în faţă Djokovic şi Anderson, în finala de la Wimbledon. Cei doi jucători au jucat semifinale de infarct, Anderson având nevoie de şase ore şi 20 de minute pentru a trece de Isner cu 24-22 în decisiv, în timp ce Djokovic a petrecut puţin mai puţin pe teren pentru a trece în semifinale de Nadal. Acum, cei doi jucători se bat pentru trofeu, iar marele favorit este Djokovic. Recomandăm să pariaţi cu încredere pe victoria lui.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii