Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (15.11.2023). Câștigăm 321 de lei cu două ponturi

Sursa foto: cafonline.com

Biletul zilei de azi (15.11.2023) combină două prognosticuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2026, zona Africii. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, meciurile selectate și cu care credem că pariorii pot da lovitura la mijloc de săptămână. Spor la bani!

RD Congo e favorită

RD Congo și Mauritania visează să ajungă la Cupa Mondială FIFA 2026. Drumul este, însă, lung. Ambele se înfruntă, miercuri, în deschiderea Grupei B. Ambele reprezentative au obținut calificarea la Cupa Africii pe Națiuni, care avea loc în Costa de Fildeș. Mauritania a pierdut fiecare dintre cele patru meciuri anterioare cu RD Congo și urmează alte 90 de minute grele împotriva gazdelor. Având în vedere diferența de calitate și experiență dintre cele două echipe, credem că RD Congo va reuși victoria. RD Congo câștigă și nu primește gol” are cotă 2.05.

Congo DR posibilă formației de start:

M’Pasi; Kalulu, Mbemba, Amale, Bayeye; Kayembe, Moutoussamy, Kakuta; Elia, Wissa, Bakambu

Mauritania – posibilă formație de start:

Niasse; Keita, Houbeib, El Abd, Abeid; Mousine, Thiam, Camara, Tanjy; Koita, Ba

Echilibru în Rwanda – Zimbabwe

Rwanda și Zimbabwe își încep campania către Campionatul Mondial din 2026 când se înfruntă miercuri după-amiază pe Stade Huye. Ambele selecționate au ratat un loc la viitoarea ediție a Cupei Africii pe Națiuni și vor fi dornice să se reabiliteze în fața fanilor, cu o prezență la un turneu final internațional major. Rwanda și Zimbabwe au avut dificultăți în ofensivă în ultimele partide, așa că anticipăm un meci echilibrat, cele două având ca obiectiv principal să înceapă cu dreptul campania. Nu marchează ambele” are cotă 1.57.

Rwanda – posibilă formație de start:

Fiarce; Fitina, Ali, Emmanuel, Ange; Hakim, Kevin, Lague; Patrick, Didier, Innocent

Zimbabwe – posibilă formație de start:

Bernard; Mbeba, Makarati, Hadebe, Zemura; Banda, Munetsi, Nakamba; Chrinda, Dube, Kadewere

Biletul zilei (15.11.2023)

Biletul zilei (15.11.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate