Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 15 ianuarie 2020. Mizăm pe Copa Italia

Paulo Dybala. Juventus

Biletul Zilei, 15 ianuarie 2020. Copa Italia este o competiție de plan secund în „cizmă”, echipele își odihnesc titularii până ajung prin semifinale, de atunci încep să folosească primul unsprezece. Fiorentina este atât de ocupată cu retrogradarea, încât nu credem că o prea interesează vreun duel tare cu Atalanta.

Biletul Zilei, 15 ianuarie

  • Echipa din Bergamo este pe „cai mari” și în acest sezon. Calificarea obținută în Champions League, ne-a dat tuturor planurile peste cap. Atalanta a scos 7 puncte după ce a evoluat în 3 partide extrem de dificile. Pentru meciul de azi, echipa din Bergamo o să alinieze mai multe rezerve, dar și în aceste condiții, Atalanta rămâne favorita din acest meci. Fiorentina are așa multe probleme în campionat, încât nu o vedem să facă tot posibilul pentru Copa Italia.

Biletul Zilei, 15 ianuarie

  • AC Milan este obligată să facă totul pentru acest trofeu. Sezonul actual a fost unul dezastruos până acum, dar lucrurile se pot schimba odată cu venirea lui Zlatan la echipă. Ibra a reușit să strângă tot lotul în jurul său și acest lucru s-a văzut în ultimele două evoluții ale Milanului. Spal are 4 înfrângeri în ultimele 5 partide de campionat, iar poziția din clasament, nu prea le permite oaspeților vreo idee pentru meciul de diseară.
  • Juventus și-a recuperat primul loc de la Inter, iar moralul a ajuns din nou la cote mari. „Bătrâna Doamnă” se bazează pe un lot foarte bun, iar acest fapt îi dă o oarecare liniște lui Sarri. Meciul cu Udinese o să fie unul greu, friulanii vin după 3 victorii consecutive și au primit gol doar într-una dintre acestea. Udinese a marcat în 4 din ultimele 5 deplasări directe. Cele două echipe s-au duelat în Serie A la sfârșitul lunii decembrie, atunci s-a impus Juve cu 3-1, iar gazdele au primit gol în 3 din ultimele 4 partide de pe propriul teren.

Biletul zilei din 15.01.2020

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii