Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (15 noiembrie): Cotă 26 din 7 meciuri! Profităm de concursul de goluri dintre Italia și Elveția!

Chiesa n-a reușit să spagă barajul elvețian, dar speră să marcheze măcar un gol la Belfast
Chiesa n-a reușit să spagă barajul elvețian, dar speră să marcheze măcar un gol la Belfast

Penultima zi de preliminarii va aduce cu sine alte clarificări cu privire la echipele calificate pentru Mondialul din Qatar 2022, dar și echipele care vor merge la baraj.

Din oferta de azi, avem 6 recomandări atent alese, 5 meciuri din zona Europeana și unul din cea Africană. Al 7 -lea meci este de mâine, dar l-am jucat pentru că are o cotă bună, care cu siguranță va scădea.

De pe continentul negru începem biletul cu un meci fără miză, dar cu o cotă foarte bună la goluri. Mizăm pe un 2+ la Guineea Bissau – Sudan, bazându-ne pe lotul bunișor al gazdelor, cu mulți fotbaliști care evoluează pe bătrânul continent.

Italia sau Elveția, care marchează mai mult și mai repede?

În Europa este seară de goluri cam peste tot. Avem în primul rând duelul de la distanță dintre Italia și Elveția, aflate la egalitate de puncte, dar cu echipa lui Roberto Mancini având un ecart de două goluri în fața trupei lui Murat Yakin. Elvețienii par să aibă o misiune mai ușoară, acasă în fața Bulgariei, decât campioana europei, care va avea de luptat în mohorâtul Belfast. Un gol în prima repriză și două după pauză, pentru 1,90 cotă, este un pronostic perfect pentru meciul de la Lucerna, în timp ce la Italia vom miza pe un gol marcat în fiecare repriză.

Austria și Israel, meciurile de 3+ pe care n-ai voie să le ratezi pe bilet!

Austria, încă mai trage speranțe la locul de baraj, prin Liga Națiunilor. Fără nicio șansă la poziția a doua în grupă, trupa lui Franco Foda își va vărsa cel mai probabil năduful pe sărmana Moldovă, într-un meci de 3-6 goluri.

În aceeiași grupă, Israelul, o echipă care a făcut o figură frumoasă în aceste preliminarii și a dat impresia la un moment dat că poate atinge chiar barajul, vrea să-și ia la revedere într-un mod plăcut de la suporteri, într-o dispută de vacanță și de goluri multe cu Feroe.

La fel la Varșovia, Polonia, deja calificată la baraj și cu Lewandowski de neoprit, întâlnește Ungaria, o echipă ambițioasă și arțăgoasă în deplasare. În tur a fost 3-3 și ne așteptăm din nou la un meci de care pe care, cu minim două goluri marcate.

Deși mai are șanse puține la locul secund, dar încă speră să prindă barajul din Liga Națiunilor, Cehia are nevoie de 3 puncte și goluri multe cu Estonia. Meciul se va disputa mâine, dar plasăm încă de azi pronosticul nostru, gazdele marchează în ambele reprize, la cotă 1.55.

Cu cele 7 meciuri, am făcut o cotă de 26, pe care am plasat-o deja cu 54 de lei. Poți juca și tu biletul, sau te poți inspira din meciurile alese de specialiștii BETMAG!

Bilet cota 10,00 din 21 ianuarie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare