Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 15 noiembrie. Momentul adevărului

românia
românia

Astăzi o să aflăm dacă avem ceva sânge în instalație. Nu se poate să jucăm cu calificarea pe masă, chiar pe propriul teren și să nu vedem vreun pic de atitudine, vreun pic de agresivitate. Avem încredere în băieții noștri. Nu o să fie un meci ușor, ba din contră. Norvegia se distrează cu Feroe.

Biletul Zilei, 15 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Suntem într-un moment crucial, România trebuie să profite de faptul că joacă acasă și că are o țară întreagă alături de ea. Echipa națională a fost iubită mereu, dar să vină peste 50.000 de fani în tribune, după ce tu ca și echipă nu ai bătut pe nimeni în această grupă, este o dovadă clară de afecțiune. Spunem nu ai bătut pe nimeni, pentru că România nu a câștigat cu niciuna din cele 3 echipe ce contează în această grupă.

Biletul Zilei, 15 noiembrie

  • Pentru prima dată în aceste preliminarii, Contra a riscat tot și a selecționat doar fotbaliști ce se află în mare formă. Readucerea lui Alibec și Budescu, convocarea lui Mitriță, tineri precum Pușcaș și Ianis Hagi, „bătrâni” precum Deac, sunt doar câteva din motivele în care avem încredere. Este momentul lor, forma unora dintre ei este excelentă, mai ales a celor doi de la Astra. Dacă selecționerul o să riște și o să joace totul pe atac, noi credem că o să avem o șansă bună.
  • Indiferent ce formă are Suedia, indiferent ce fotbal joacă Suedia, presiunea este foarte mare și pe jucătorii săi. Aceste declarații despre rasism, despre faptul că vor retrage echipa de pe teren, sunt doar chestii care se fac pe la echipele de club, dar în același timp, au darul de a ne arăta că suedezii se tem foarte mult de meciul cu noi. Tot ce ne trebuie în acest meci se numește atitudine.

Biletul zilei din 15.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare