Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 15 octombrie. „Acum ori niciodată”

românia

La fix sunt aceste cuvinte pentru situația în care ne aflăm, România are mare nevoie de victorie, doar acest rezultat ne poate menține în cursa calificării. România nu a bătut pe nimeni din cele trei contracandidate, noi am câștigat doar cu echipele mici, de aici se pot naște tot felul de discuții.

Biletul Zilei, 15 octombrie. Hai, România

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Poate că echipa noastră națională nu are valoare de Euro 2020, poate că antrenorul nostru nu  are valoare de echipa noastră națională, poate că fotbaliștii noștri au mari probleme de a se exprima pe teren, poate că asta le este valoare, dar jucăm un meci decisiv acasă. Un meci pe care suporterii noștri l-au făcut și mai dificil prin modul cum s-au comportat cu Spania în tribune.
  • Ne-au salvat cei de la UEFA și federalii noștri, au căzut de acord și au hotărât că putem avea copii în tribune. Aceștia s-au mobilizat exemplar și se așteaptă peste 30.000 de mii de copii la acest meci. Selecționerul Norvegiei, nu a rămas deloc plăcut impresionat de acest lucru, ba din contră.

Nu avem nevoie de mult, doar de 3 puncte.

  • Mitriță a intrat foarte bine în jocul din Feroe, a reușit să revitalizeze atacul, Stanciu a fost omul meciului, nu a jucat el mult peste coechipierii săi, dar a încercat pereu pase decisive pentru colegii din atac. Ianis nu se poate adapta la jocul echipei mari, iar situația de a juca cu două vârfuri nu prea ne place, poate că și ambii atacanți au fost de același profil.
  • Avem destule probleme în apărare, Chiricheș și Grigore sunt out, iar acum trebuie să ne bazăm pe tinerii de la U21. Contra are de luat niște decizii importante, nu îi plângem de milă, dar trebuie să menționăm că nu o să-i fie ușor. Trebuie să riște și să-l bage pe Nistor, poate trebuie scos și Ianis din primul unsprezece, Stanciu avansat un pic, în spatele vârfului, iar în acest mod vom avea doi pasatori de elită. Doi oameni ce pot aduce multe mingii utile în față.
  • Elveția își joacă ultima șansă la calificare, dacă nu se impune cu Irlanda acasă, atunci adio calificare. Elveția este la doar 4 puncte de cele două echipe din fața sa, dacă Irlanda obține un punct din acest meci, atunci totul se termină pentru Elveția.

Biletul zilei din 15.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii