Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei: 1560 de lei dintr-o cotă de neratat la meciul de Liga 1, plus duelurile de goluri din Scandinavia!

Billel Omrani are șanse mari să înscrie azi în fața lanternei Academica
Billel Omrani are șanse mari să înscrie azi în fața lanternei Academica

Ca de obicei, lunea este săracă în oferte, dar totuși rămân suficiente evenimente pentru un bilet cu care să ne facem bugetul pentru toată săptămâna.

Începem cu ultima partidă din Liga 1, unde n-avem cum să ratăm o cotă de 1,80. CFR-ul are o serie incredibilă în campionat, în timp ce Academica este cu un picior și jumătate în prăpastie. Antrenorul iflovenilor, Ionuț Chirilă, a făcut deplasarea la Cluj cu avionul, în timp ce echipa va ajunge pe Someș cu autocarul. Ne dăm seama cam care este starea de spirit a forbaliștilor din Clinceni, astfel că ne așteptăm la o goleada în Gruia, cu gazdele capabile să marcheze în ambele reprize.

Jocuri fără miză, dar cu goluri multe în Suedia

Un meci echilibrat se anunță în Championship. Penalizată cu un număr record de puncte, Derby County moare, dar nu se predă. Wayne Rooney nu a părăsit corabia, iar echipa continuă să surprindă prin joc și dăruire. Considerată la startul sezonului o echipă de play-off, QPR a scăzut ritmul în ultima perioadă. Londonezii evoluează bine în deplasare, astfel că ne așteptăm la un meci deschis, în care ambele combatante pot înscrie.

Antepenultima etapă din Suedia ne aduce două jocuri fără miză. Dacă nu vom avea ghinionul unor ninsori ca-n filme, vom vedea goluri multe și la Sirius – Hacken, și la Mjallby – Orebro. Rămânem în Scandinavia, unde Midtjylland se va impune cu siguranță în fața modestei
Velje, dar și aici vor fi cu siguranță de la 3 goluri în sus.

În Olanda, am bifat disputa Emmen – Almere, cu gazdele, capabile să marcheze măcar două goluri pe teren propriu, în dorința de a se apropia din nou de promovare.

Derby-spectacol la Nicosia

Închidem biletul cu o recomandare interesantă din Cipru. E mare derby la Nicosia, între Apoel și Omonia, un duel care cu siguranță va produce spectacol și măcar un gol în ambele porți.

Cu 7 meciuri am făcut o cotă 41, pe care am plasat-o deja la SUPERBET. O poți juca și tu sau te poți inspira din recomandările noastre!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare