Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (16.03.2022). Miza pe favorite și banii jos!

Borussia Dortmund are nevoie de o victorie în partida cu cei de la Mainz

Biletul zilei de miercuri vine din Premier League, acolo unde vom paria pe duelul dintre Brighton și Tottenham, dar și din Bundesliga, unde vom alege un pariu de top pentru partida dintre Mainz și Borussia Dortmund.  


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Tottenham își poate redresa forma

Deschidem biletul cu partida dintre Brighton și Tottenham, o restanță pentru runda a șaisprezecea din campionatul Angliei. „Pescărușii” au, foarte probabil, cea mai slabă perioadă a acestui sezon de Premier League. Seria negativă de 5 înfrângeri la rând dă mari emoții formației, mai ales că se apropie foarte mult de zona retrogradării. În cealaltă tabără, Tottenham a oscilat între victorii și eșecuri, formația lui Antonio Conte aflându-se pe locul 8, o poziție mult sub așteptările antrenorului italian. Pentru acest meci vă propunem pronosticul „Pauză sau final 2”, deoarece Tottenham este echipa mai valoroasă, iar Brighton nu poate produce un rezultat surpriză din cauza formei extrem de slabe.

 Borussia are mulți jucători lipsă

Al doilea eveniment pe care îl propunem pentru acest bilet, este partida dintre Mainz și Borussia Dortmund, un meci foarte important pentru lupta pentru titlul în Bundesliga. Mainz este pe 10, departe de retrogradare, cu 34 de puncte câștigate în 24 de etape, în timp ce Borussia se află pe locul 2, la 7 puncte de Bayern, dar cu un meci în minus față de bavarezi. Victoria este foarte importantă pentru formația lui Marco Rose, care dacă ar câștiga, s-ar apropia la numai 4 lungimi de Bayern. Pronosticul nostru este „Pauză sau final 2”, un pariu realizabil, care ne oferă o cotă foarte bună din partea bookmakerilor, de 1,57.

Biletul zilei (16.03.2022)

Biletul zilei (16.03.2022)

 

Agenții autorizate