Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul zilei (16.04.2022). Două meciuri pentru 518 de lei

Tottenham, o echipă spectaculoasă

Pentru biletul zilei de sâmbătă, 16.04.2022, am selectat două partide din Ekstraklasa – Polonia și Premier League – Anglia. Cu o cotă totală de 2.59, pariorii pot profita din punct de vedere financiar, în weekend. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, pronosticurile selectate.

Toți banii pe Rakow Cz.

Termalica B.-B. și Rakow Cz. se înfruntă în etapa cu numărul 29 din Polonia, într-un meci foarte important în economia campionatului. Oaspeții se luptă la titlu, în timp ce gazdele sunt pe loc retrogradabil, la șapte puncte de salvare. Rakow Cz. pe locul 3, dar la egalitate de puncte cu Lech și Pogon, primele două clasate. Cele trei echipe sunt despărțite doar de golaveraj. Oaspeții nu-și permit, clar, să facă vreun pas greșit, în fața unor gazde cu un picior în liga secundă. “Rakov Cz. câștigă” are cotă 1.65.

Tottenham, victorie pentru Liga Campionilor

Tottenham intră în meciul cu Brighton după patru victorii consecutive, care au dus echipa pe locul 4 în Premier League, practic obiectivul clubului. În mod normal, echipa lui Antonio Conte nu ar trebui să aibă probleme în fața unei echipe care în etapa anterioară a întrerupt o serie de șapte meciuri la rând fără succes. În acest an, cele două echipe s-au întâlnit de două ori, de fiecare dată câștigând Tottenham, golaveraj 5-1. Anticipăm încă o victorie a londonezilor care nu vor rata șansa să-și consolideze poziția în top 4. “Tottenham câștigă” are cotă 1.57.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate