Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 16.06.2018. O zi plină de fotbal în Rusia

Biletul Zilei 16.06.2018. Sâmbătă este dedicată total fotbalului, cu patru meciuri programate la Cupa Mondială din Rusia, în grupele C şi D.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 16.06.2018
Franţa – Australia 1 @ 1.23
Argentina – Islanda 1 @ 1.34
Croaţia – Nigeria Peste 1,5 goluri @ 1.40
Curs final: 2.30


Primul meci de pe bilet este cel dintre Franţa şi Australia, programat la ora 13:00, ora României. Francezii sunt printre favoriţii la câştigarea trofeului, mai ales după ce au arătat la EURO, unde au ajuns în finala pierdută cu Portugalia. Acum, jucătorii francezi sunt mult mai maturi decât atunci, aşa că ne aşteptăm să vedem un turneu final foarte bun făcut de Franţa. Ne aşteptăm la o victorie uşoară în primul meci din grupe.

Biletul Zilei 16.06.2018

Al doilea duel de pe bilet, la fel de dezechilibrat ca şi Franţa – Australia, este Argentina – Islanda. Messi are ultima şansă să câştige un Campionat Mondial, aşa că puricele va da tot ce are mai bun pentru a obţine victoria finală. În urmă cu patru ani a ajuns în finala, iar acum are nevoie de un pic mai mult. Islanda este o surpriză plăcută la acest turneu, însă nu o vedem în stare să încurce Argentina.

Biletul Zilei 16.06.2018

Ultimul meci de pe bilet este cel dintre Croaţia şi Nigeria, unde, în mod normal, europenii au prima şansă. Cu toate acestea, nigerienii au avut mereu rezultate interesante la Cupa Mondială, aşa că este indicat să nu mergeţi pe solişti la acest duel. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi pe maximum două goluri în meci.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii