Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 16.07.2018. Începe o nouă săptămână

Publicat

pe

Biletul Zilei 16.07.2018. S-a terminat Cupa Mondială, s-a terminat şi Wimbledon, iar acum ne pregătim cu paşi repezi de startul campionatelor şi preliminariile din cupele europene. Până atunci, turneu de tenis în Bucureşti.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 16.07.2018
Ruse – Hercog 2 @ 1.55
Parmentier – Dulgheru 2 @ 1.97
Curs final: 3.05


Biletul Zilei 16.07.2018

Ruse, una dintre tinerele speranţe din tenisul feminin românesc, debutează la Bucharest Open în primul tur cu Hercog, din Slovenia, iar bookmakerii cred că adversara româncei este favorită. Ultimul duel jucat de Ruse a fost în primul tur la Wimbledon, unde a dat în primul tur de poloneza Radwansa, o adversara mult prea puternică pentru compatrioata noastră. La fel ca şi românca, şi Hercog a pierdut în primul tur pe iarba din Londra. Chiar dacă joacă în faţa propriilor fani, ne aşteptăm ca Ruse să piardă şi să nu se califice în faza următoare.

Biletul Zilei 16.07.2018

În celălalt meci de pe biletul zilei, care se dispută tot la Bucharest Open în primul tur, le avem faţă în faţă pe Parmentier şi Dulgheru. Cotele sunt foarte apropiate, bookmakerii evitând să aleagă o favorită clară pentru acest duel din primul tur. Cele două jucătoare se cunosc deja, aceasta fiind întâlnirea directă cu numărul trei dintre ele. Până acum, jucătoarea din Franţa conduce cu 2-0. Cu toate acestea, primele două jocuri au fost pe ciment, în timp ce acum se joacă pe zgură, suprafaţă care o avantajează pe româncă. Dulgheru a făcut un turneu la Wimbledon destul de bun, fiind foarte aproape să producă o surpriză şi să o elimine pe Venus Williams, căreia i-a luat un set, însă apoi a cedat psihic şi a pierdut. De această dată, în faţa fanilor şi pe suprafaţa ei preferată, ne aşteptăm să vedem o victorie a lui Dulgheru la Bucharest Open.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii