Urmareste-ne

Biletul zilei

BILETUL ZILEI (16.09): Cum dublăm o cotă de 25 cu un super-pont de 2.2!

Cea de-a doua variantă pe care v-o oferă azi pariorii de la BETMAG.RO este evident legată tot de meciurile din Cupele Europene.

 

Pont fabulos, de ultimă oră, în EUROPA LEAGUE!

Am structurat biletul, cum era și normal încercând să mizăm pe meciurile care au șanse mari să dea 3+, dar avem și un pont de ultimă oră! Începem cu partidele de la 19.45, oră la care am mizat pe două GG-uri, la Lokomotiv Moscova – Marseille și la Rapid Viena – Genk. Cota lui Rapid Viena a crescut alarmant în ultimele ore, belgienii sunt ușor favoriți, dar gazdele pot să puncteze măcar o dată.

Tot de la 19.45, un alt meci demn de pus pe bilet este cel dintre Mura și Vitesse. Gazdele, o surpriză plăcută pentru grupele Conference League dau piept cu un adversar foarte ofensiv, iar meciul se anunță unul deschis, de care pe care!

Ne mutăm la meciurile de la ora 22.00, acolo unde am mers simetric. Două meciuri de 3+, Eintracht – Fenerbahce, cu stadionul plin de turci și Olympiakos – Antwerp, cu belgienii care par veniți în excurisie. Alte două meciuri de 1 și 2+, Monaco, din ce în ce mai favorită, o dată cu apropierea meciului, și Roma, acolo unde se anunță din nou spectacol și pe gazon, și în tribune.

PSV, cheia biletului de cupe europene!

Am lăsat la sfârșit cireașa de pe tort, meciul cu care practic ne dublăm cota agonisită până acum. Este vorba de duelul dintre PSV Eindhoven și Real Sociedad. Olandezii le-au scos fotbalul din cap lui AZ etapa trecută, 3-o la Alkmaar, iar Sociedad încă are un joc poticnit în acest start de sezon. Dacă va intra cu o echipă cât mai apropiată de 11-le standard, așa cum se preconizează, sunt șanse mari ca PSV să marcheze minim două goluri, pentru o cotă uriașă, 2,20!

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate