Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (16.11.2023). Câștigăm 251 de lei cu două ponturi

Ecuador

Biletul zilei de azi (16.11.2023) combină două prognosticuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2026 – America de Sud. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, meciurile selectate și cu care credem că pariorii pot da lovitura. Spor la bani!

Bolivia și Peru, codașele grupei de calificare

Bolivia și Peru, cele mai slabe reprezentative din grupa de calificare, se înfruntă la La Paz, în etapa a 5-a. Gazdele nu au adunat niciun punct din cele patru meciuri de până acum, în timp ce oaspeții intră în meci după trei înfrângeri la rând, dar se laudă cu o remiză, care îi ține pe locul 9. Pe fondul unui început slab de campanie, Bolivia și Peru vor vedea partida de joi ca pe o bună oportunitate de a se pune pe picioare cu o primă victorie. Oaspeții au mai multă calitate, dar gazdele sunt, de regulă, greu de depășit la La Paz. Anticipăm un meci echilibrat, ambele echipe fiind disperate să evite încă un eșec. Egal la pauză sau la final” are cotă 1.65.

Bolivia – posibilă formație de start:

Viscarra; Medina, Quinteros, Sagredo, Haquin, Fernandez; Villarroel, Justiniano, Bejarano; Ramallo, Moreno

Peru – posibilă formație de start:

Gallese; Advincula, Zambrano, Abram, Trauco; Polo, Yotun, Tapia, Zanelatto; Carrillo; Guerrero

333 rotiri gratuite

Echilibru în Venezuela – Ecuador

Venezuela și Ecuador vor urmări să continue seria pozitivă de rezultate în calificările la Cupa Mondială 2026. Ambele reprezentative sunt fără înfrângere în ultimele trei partide, fiecare adunând șapte puncte din primele patru meciuri, deși oaspeții sunt cu trei puncte în spatele gazdelor, ca urmare unei depunctări. Venezuela și Ecuador revin la acțiune cu un anumit grad de încredere și vor face tot posibilul să evite înfrângerea, după începutul pozitiv în calificări. Egal la pauză sau la final” are cotă 1.60.

Venezuela – posibilă formație de start:

Romo; Gonzalez, Angel, Osorio, Navarro; Bello, Martinez, Herrera; Machis, Rondon, Soteldo

Ecuador – posibilă formație de start:

Dominguez; Torres, Pacho, Hincapie; Preciado, Paez, Caicedo, Gruezo, Chavez; Rodriguez, Campana

Biletul zilei (16.11.2023)

Biletul zilei (16.11.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate