Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 16 ianuarie 2020. Continuăm pe plus

AS ROMA

Biletul Zilei, 16 ianuarie 2020. În ultima vreme am reușit să facem bani împreună, sperăm să ne ținem de acest obicei și să reușim un profit frumos și azi. Parma vs Roma, capul de afiș al acestei zile, plus două partide din Segunda Division. Toate partidele sunt extrem de echilibrate.

Biletul Zilei, 16 ianuarie

  • Parma s-a impus cu 2-0 în ultimul meci de acasă cu Roma, acesta având loc în luna noiembrie a anului trecut. Gazdele sunt una dintre surprizele plăcute ale Serie A, iar faptul că au meci în Copa Italia, cu o echipă precum Roma, este doar un alt bonus. Parmegianii au trei înfrângeri în ultimele 10 partide disputate acasă și au primit gol în 7 dintre aceste ultime 10 dueluri. Roma nu pierde de 4 deplasări consecutive, iar în acest timp a marcat de 10 ori. Oaspeții au marcat în 4 din ultimele 5 deplasări directe, iar media a fost de două goluri per partidă.

Biletul Zilei, 16 ianuarie

  • Ultimele două clasate din La Liga 2 se duelează pentru o fărâmă de speranță. La Coruna este echipa aflată într-o formă de moment excelentă, pentru că vine după două victorii consecutive. Santander a reușit doar două egaluri în același timp, iar ultimul rezultat direct a fost tot un egal. Santander nu a bătut pe nimeni în deplasările din acest sezon.
  • Almeria s-a trezit pe locul secund și vrea acum să promoveze direct. Toate bune până aici, doar că mai sunt 3 echipe ce au acest obiectiv, plus încă vreo 4 ce au dreptul să spere. Almeria a reușit o victorie foarte importantă în etapa trecută, 4-0 la Lugo, aceasta punând punct unei serii de două partide  cu un singur punct obținut. Oviedo se află în lupta pentru evitarea retrogradării, are trei etape fără victorie, dar în ultimele două deplasări nu a pierdut.

Biletul zilei din 16.01.2020

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii