Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 16 noiembrie. Meciuri fără presiunea rezultatului

hazard belgia

Belgia s-a calificat de mult timp la Euro 2020, este echipa cu victorii pe linie, iar acestea au fost obținute în general la scoruri mari. Rusia s-a dovedit un partener ok de competiție, singurul meci pierdut de ruși a fost cel cu Belgia, în rest și ei au obținut victorii pe linie. Polonia s-a calificat la Euro 2020, iar Austria are nevoie de un egal.

Biletul Zilei, 16 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Cum să te califici la un turneu final într-o așa manieră: Locul 1 în grupă, victorii pe linie, golaveraj de 30-1. Nu este posibil, dar totuși este adevărat. Belgia este artizana acestui succes. Suntem la ani lumină de o astfel de calificare, suntem la ani lumină de o astfel de echipă. Grupa nu a fost una complicată pentru belgieni, dar asta nu le știrbește cu nimic performanța reușită. Rusia a făcut totul perfect în această grupă, dar perfect nu este suficient când te confrunți cu Belgia. Rușii au pierdut un singur meci, au un golaveraj de 27-4, iar Euro 2020 îi așteaptă cu brațele deschise.

Biletul Zilei, 16 noiembrie

  • Austria s-a redresat din mers, însă s-a trezit și la timp. După un început de preliminarii modest, austriecii și-au dat seama că evoluează într-o grupă extrem de permisivă și și-au văzut de fotbal. Austria este la un singur pas de calificare, cu un punct în meciul de azi, Austria își asigură biletele pentru Euro 2020. Probabil că, Austria o să câștige confruntarea cu Macedonia de Nord, o obligă diferența de valoare, o obligă faptul că joacă în fața propriilor fani.
  • Polonia nu trebuie să cedeze primul loc din grupă, pentru acest lucru are nevoie de rezultate bune din ultimele două partide. Polonezii sunt calificați la Euro 2020, însă nu trebuie să se culce pe o ureche în acest moment. Israel a fost o echipă extrem de imprevizibilă în aceste preliminarii, golaverajul de 15-15 ne este și el martor al acestui fapt. Israel nu a pierdut cu nimeni pe propriul teren, iar acest fapt trebuie să-i motiveze pe „leși”.

Biletul zilei din 16.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare