Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 16 octombrie. Meciuri tari în liga secundă

Turris pierde din avantajul pe care îl are, toate aceste decizii luate de către conducerea administrativă au făcut să tragă echipa în jos. Lincar își cunoștea jucătorii, era un antrenor calm și manierat, Bratu este opusul său, iar acest lucru poate avea un efect extrem de negativ, plus că nu își cunoaște fotbaliștii.

Biletul Zilei, 16 octombrie. Bratone a riscat enorm

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Turris are un avantaj de două puncte, dar acest avantaj a fost mult mai smenificativ acum câteva etape. Lincar a luat această echipă din Liga 3, nu a reușit el să câștige vreun trofeu important, dar a făcut această echipă să joace fotbal și a reușit o promovare importantă în Liga 2.
  • Conflictul pe care Lincar și Bud l-au avut împreună, a fost unul decisiv pentru antrenor, mare greșeală. Bud nu este un fotbalist ce poate trage echipa după el, Bud nu poate aduce vreun plus imens de unul singur, nu este Messi. Însă acest jucător a fost și s-a plâns patronatului de un tratament pe care nu îl aprobă și astfel conducerea a încercat să-l impună în primul unsprezece.

UTA are o șansă bună la 3 puncte din meciul de azi

  • Lincar nu a fost de acord, Lincar a vrut să-i dea o lecție acestui fotbalist, însă aceste lucruri nu pot ține de foame. Lincar a renunțat la postul de antrenor exact în clipa în care patronatul s-a băgat peste el la echipă. Nu înțelegem de unde atâta grabă pe Bratone în a încerca să semneze cu o echipă pe care nu o cunoaște.
  • Bratu își poate trece în „CV” un mare eșec la Turris, nu știe absolut nimic despre acești jucători, nu este prietenul lor, are un caracter foarte impulsiv, iar aceste lucruri îl vor trage foarte mult în jos. La cum a început el acest mandat, la ce patronat are, nu credem că o să-l prindă returul pe banca tehnică.
  • UTA are o echipă bunicică, dar are un antrenor ce o poate face mai bună în fiecare zi. Arădenii nu și-au declarat clar intențiile de promovare, însă aceștia au unul din cele mai ok jocuri din liga secundă. Fotbalul prestat de UTA este unul excelent, iar în meciul de azi au o șansă extrem de bună în a se impune.

Biletul zilei din 16.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii