Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 16,04,2019. Seară decisivă în Champions League

Cristiano Ronaldo se bucură după gol.

Toate cele 4 echipe implicate în duelurile de astăzi au șanse, doar că Ajax și Manchester United au nevoie și de mult noroc. Noaptea lui Cristiano și Messi.

Biletul Zilei de marți, 16 aprilie 2019

Rezultatul din tur, nu prea o avantajează pe Manchester United, însă englezii au demonstrat în turul anterior ce aveau de demonstrat. United a pierdut manșa tur din optimi cu scorul de 0-2, atunci PSG se impunea. Toți ne-am făcut calcule, toți am analizat returul acelui meci și ne-a ieșit faptul că United nu o să poată întoarce acel rezultat. Cum fotbalul este plin de neprevăzut, Manchester s-a impus la Paris, cu scorul de 3-1.

Biletul zilei fotbal 16 aprilie 2019

Și uite cum joacă „diavolii” împotriva catalanilor în sferturi. Manchester s-a concentrat foarte mult în partida tur, la faptul cum să-l blocheze pe Messi, însă argentinianul tot a reușit o pasă de gol, chiar dacă a fost mult sub nivelul său. Barcelona nu este PSG, catalanii formează o echipă în adevăratul sens al cuvântului și în plus îl au pe Messi. United nu are prea multe șanse, fie vorba între noi și dacă aveau vreun avans de două goluri la startul acestui meci, tot nu aveau șanse de peste 50% la calificare.

Ajax și-a depășit norma de mult timp, nimeni nu o vedea trecând peste Real Madrid și totuși a reușit acest lucru. Juventus este o obișnuită a fazelor finale din Champions Leeague, doar că în ultimii ani îi lipsea ceva și acest ceva era Cristiano Ronaldo. Portughezul a reușit să aducă încredere în vestiarul lui Juve și s-a impus ca un lider ce este. Toți sunt conștienți la Juventus că dacă nu era Ronaldo, nu prea aveau șanse la mare lucru nici în acest sezon. Ajax și United au nevoie să marcheze, ne neapărat repede, dar trebuie să marcheze pentru a se califica, United chiar de două ori. Surprizele se întâmplă, dar parcă nu în fiecare tur al Champions League.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii