Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 17.04.2019. Ce seară minunată ne așteaptă

Man City

Porto vrea să conteze și ea în aceste sferturi, Manchester City și Guardiola sunt în luptă cu ei înșiși, iar cei de la Liverpool își văd de drumul lor.

Biletul Zilei de miercuri, 17 aprilie 2019

Nici cu Tottenham nu ne este rușine, faptul că nu a transferat nimic timp de două sezoane, se vede acum. Echipa este foarte bine pusă la punct, antrenorul lucrează cu același lot de mult timp, singurele lor probleme fiind accidentările. Lotul lui Tottenham este unul echilibrat valoric, iar emulația ce se naște la fiecare meci disputat este de cel mai înalt nivel. Tottenham are avantajul faptului că nu a primit gol acasă, un avantaj esențial într-o dublă manșă, însă City are capacitatea de a marca multe goluri în orice poartă.

Biletul zilei fotbal 17 aprilie 2019

Iar dacă punem la socoteală și faptul că partida se dispută pe Etihad, atunci totul se complică pentru Spurs. Lista de jucători accidentați sau indisponibili din diferite motive, este una foarte lungă la Tottenham, dacă City reușește să marcheze repede, atunci totul se cam termină pentru Spurs. Totuși, City trebuie să-și aducă aminte de dubla din sezonul trecut de Champions League, cea cu Liverpool. Și atunci plecau favoriți băieții lui Guardiola și au fost pulverizați de „Cormorani”.

Porto nu are mari șanse diseară, Liverpool este o echipă în super formă fotbalistică și să nu ne mire dacă o să câștige Champions League, dar și Premier League. De altfel, acest ultim obiectiv este și cel mai important pentru Liverpool, „cormoranii” nu au câștigat vreodată competiția internă, de când aceasta se desfășoară în noul format. Surprize pot apărea doar la City, dar și acolo este greu. Cu siguranță, Pep Guardiola a învățat din greșelile trecutului și are șansa unei semifinalele destul de lejere, cea cu Ajax. Lăncierii au reușit imposibilul până acum, dar dacă dau de echipa lui Pep, totul se cam schimbă.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii