Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (17.06.2023). Câștigăm 304 de lei cu două ponturi

Sursa foto: www.ilcalcioalbanese.org

Biletul zilei de azi (17.06.2023) combină două pronosticuri din preliminariile pentru Euro 2024. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, partidele selectate și cu care credem că pariorii pot da lovitura în weekend. Spor la bani!

Toți banii pe gazde

Albania și Moldova se înfruntă, sâmbătă, în Grupa E. Ambele selecționate sunt fără victorie în actuala campanie. Gazdele au pierdut în fața Poloniei în primul meci, în timp ce oaspeții au sfidat așteptările și după două partide sunt neînvinși. Albania are, totuși, în lot jucători cu experiență și credem că va reuși o victorie lejeră cu Moldova. Albania câștigă și nu primește gol” are cotă 1.88.

Meci strâns în Cipru

Cipru și Georgia se înfruntă, sâmbătă, în Grupa A. Ambele selecționate sunt în căutarea primelor victorii. Partida va avea loc la Larnaca. Gazdele și-au început campania cu o înfrângere cu Scoția (0-3) în martie, în timp ce oaspeții au remizat cu Norvegia (1-1). Cipru a dezamăgit din punct de vedere ofensiv și este fără gol în trei din ultimele patru partide jucate pe teren propriu. La rândul ei, Georgia nu impresionează, motiv suficient să anticipăm un meci strâns între două reprezentative de valori apropiate. Sub 2.5 goluri” are cotă 1.62.

Biletul zilei (17.06.2023)

Biletul zilei (17.06.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate