Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 17.07.2018. Ne mutăm atenţia către Liga Campionilor

Publicat

pe

Biletul Zilei 17.07.2018. Am terminat cu meciurile din Cupa Mondială, iar acum urmărim preliminariile din Liga Campionilor şi Europa League.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 17.07.2018
Legia – Cork 1 @ 1.22
APOEL – Suduva Peste 2,5 goluri @ 1.53
Valletta – Kukesi Peste 1,5 goluri @ 1.50
Curs final: 2.79


Biletul Zilei 17.07.2018

Primul meci de pe biletul zilei le pune faţă în faţă pe Legia Varşovia şi Cork City. Partida începe de la 1-0 pentru polonezi, care au reuşit să câştige la limită în Irlanda şi să plece din postura de favoriţi în retur. Având în vedere că joacă pe teren propriu şi au de partea lor şi avantajul din tur, ne aşteptăm să vedem o victorie foarte clară a polonezilor în retur.

Biletul Zilei 17.07.2018

Al doilea meci din preliminariile Ligii Campionilor care considerăm că ar trebui să fie pe biletul nostru este cel dintre APOEL şi Suduva. În tur, spre surprinderea tuturor, Suduva a reuşit să se impună pe teren propriu, în Lituania, cu 3-1, deşi ciprioţii erau favoriţi la victorie. Acum, bookmakerii sunt de părere că ciprioţii vor întoarce scorul, aşa că oferă o cotă foarte mică pentru victorie, 1.10. Din acest motiv, vă recomandăm să pariaţi pe un număr mare de goluri, deoarece este o cotă mai bună.

Ultimul meci de pe biletul zilei de marţi este cel dintre Valletta, din Malta, şi Kukesi, din Albania. Maltezii au reuşit să scoată un egal în Albania, aşa că acum pleacă cu prima şansă, chiar dacă pare greu de crezut acest lucru când vorbeşti despre o echipă din Malta. Cu toate acestea, fiind totuşi două formaţii foarte modeste, vă recomandăm să pariaţi pe minimum două goluri în meci, la o cotă excelentă, 1.50. Acest pronostic merită încercat în special pe un bilet precum acesta, cu alte partide din Ligă, cât şi singur, cu o miză mai mare.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii