Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (17.11.2023). Câștigăm 303 de lei cu două ponturi

Camerun

Biletul zilei de azi (17.11.2023) combină două prognosticuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2026 – Africa. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, meciurile selectate și cu care credem că pariorii pot da lovitura la final de săptămână. Spor la bani!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Camerun e favorită

Camerunul se așteaptă să-și înceapă campania de calificare la Cupa Mondială 2026 cu o victorie lejeră vineri, cînd va întâlni pe Mauritius în Grupa D. Gazdele au câștigat toate cele patru întâlniri directe, deși nu s-au mai confruntat din septembrie 2011. În octombrie, reprezentativa lui Rigobert Song a pierdut partidele amicale cu Rusia (0-1) și Senegal (0-1). Meciul cu Mauritius, care nu s-a calificat niciodată la un turneu final mondial, ar putea reprezenta un nou început pentru Camerun, care săptămâna viitoare va înfrunta Libia. Mauritius nu marchează” are cotă 1.54.

Camerun – posibilă formație de start:

Onana; Castelletto, Moukoudi, Gonzalez, Yongwa; Ondoua, Kunde, Ntcham; Mbuemo, Ekambi, N’Jie

Mauritius – posibilă formație de start:

Jean-Louis; Mootoo, Vincent, Rose, Balisson; Collard, Bru; Langue, Saramandif, Villeneuve;

Toți banii pe Zambia

Zambia și Congo încep acțiunea în Grupa E a preliminariilor pentru Cupa Mondială, când se înfruntă vineri pe stadionul Levy Mwanawasa. Pe 17 octombrie, gazdele au jucat o partidă amicală, cu Uganda (3-0). Reprezentativa lui Avram Grant a rămas neînvinsă în șase din ultimele șapte meciuri în toate competițiile. Totodată, Zambia și-a încheiat absența de șase ani de la Cupa Africii pe Națiuni, terminând pe locul 1 în Grupa H. De partea cealaltă, Congo nu este o selecționată care să emită pretenții de calificare, mărturie fiind faptul că a câștigat doar unul din cele șase meciuri în toate competițiile în 2023, în rest trei eșecuri și două remize. Zambia este neînvinsă în 13 din ultimele 14 dispute directe cu Congo. “Zambia câștigă și nu primește gol” are cotă 1.97.

Biletul zilei (17.11.2023)

Biletul zilei (17.11.2023)

Joacă responsabil!

Agenții autorizate