Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 17 iulie 2019. Combinăm trei evenimente

Toate sunt din fotbal, două din tururile preliminare ale Champions League, plus duelul pentru locul 3 de la Cupa Africii. Suntem cu gândul și la CFR.

Biletul Zilei 17 iulie 2019

Tunisia și Nigeria își dispută locul 3, cele două echipe nu au fost constante pe durata acestui turneu. Tunisienii s-au calificat din grupă după trei rezultate de egalitate, în optimi au trecut de Ghana după prelungiri, în sferturi au surclasat Madagascarul, iar în semifinale au pierdut în reprizele de prelungire, după ce pe durata celor 90 de minute, atât Senegal, dar și Tunisia, au ratat câte un penalty. Cinci din cele șase meciuri de până acum, ale Tunisiei, s-au terminat cu sub 2,5 goluri marcate. Nigeria a plecat la drum cu două victorii, în optimi a eliminat o națională a Camerunului care se prezenta ca și favorită la ora partidei.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul zilei din 17.07.2019

 

Biletul Zilei 17 iulie 2019

În sferturi, Nigeria a trecut de surpriza Africa de Sud, după un 2-1 extrem de solid. Semifinala a fost cu Algeria, nigerienii au pierdut cu 1-2, după un meci de mare luptă. Patru din ultimele cinci confruntări directe s-au terminat în „GG”, acest rezultat fiind posibil și azi. AIK a pierdut extrem de surprinzător manșa tur din Armenia, 1-2 cu Ararat – Armenia. Oaspeții nu sunt în plin campionat precum suedezii, aceștia au un singur meci oficial din mai și până acum, dar s-au dovedit extrem de ambițioși.

AIK are doar două victorii în ultimele cinci partide de acasă, iar acestea au fost obținute la un scor ce le-ar permite o calificare gazdelor de azi. Rosenborg este într-o formă de invidiat, are patru victorii consecutive, cu 11 goluri marcate. Linfield este în perioada de acumulări, dar nu are capacitatea de a întoarce rezultatul din tur, 2-0 pentru norvegieni.

+ posts
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii