Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 17 noiembrie. Cristiano Ronaldo duce Portugalia la Euro 2020

ronaldo
ronaldo

Evoluțiile starului portughez sunt de notorietate, acesta reușește să uimească pe toată lumea în continuare. Portugalia fără Ronaldo este exact ca și Barcelona fără Messi. Serbia speră într-un miracol în Luxemburg, dar nu credem că gazdele acelui meci au capacitatea de a o încurca pe Portugalia.

Biletul Zilei, 17 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Portugalia ocupă locul secund în grupa sa, a strâns doar 14 puncte, dar are cele mai multe goluri marcate, 20. Cristiano a marcat 10 dintre acestea și este pe locul secund în clasamentul golgeterilor din toate grupele. La cum îl știm pe Cristiano, o să facă tot posibilul să înscrie vreo trei goluri azi, pentru a câștiga și acest titlu. Luxemburg a evoluat foarte mult, a ajuns la un nivel ok, decent chiar. Credem că în viitoarele preliminarii, vor strânge mult mai mult de 4 puncte.

Biletul Zilei, 17 noiembrie

  • Ucraina este deja calificată de pe primul loc la Euro 2020, nimeni și nimic nu mai poate schimba acest lucru. Serbia ocupă locul 3, dar are un punct în minus față de Portugalia, echipă ce nu are parte de un meci infernal în Luxemburg. Sârbii se agață și de ultima speranță, însă Cristiano are alte idei. Serbia nu a fost constantă în această grupă, numărul mare de goluri primite, evoluțiile oscilante, au fost doar câteva din aspectele care au dus la această situație.
  • După ce că echipa națională nu joacă nimic, suporterii bulgari au decis să se implice în viața fotbalului țării lor și acum echipa națională evoluează fără spectatori, iar rușinea creată de anumiți fani, nu o să fie ușor ștearsă cu buretele. Cehia și-a obținut biletele pentru Euro 2020 în etapa trecută, oaspeții vin doar din pasiune pentru fotbal la Sofia, dar probabil vor profita la maxim de ce se întâmplă în Bulgaria și vor câștiga.

Biletul zilei din 17.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare