Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (17 oct): două meciuri-spectacol din Top 5 campionate și miza pe goluri în Danemarca și Belgia!

Recomandările BETMAG de ieri au fost în marea majoritate confirmate. Am avut și un bilet câștigător, pe care îl puteți consulta pe pagina noastra de FACEBOOK.

Am mai pierdut 3 bilete la un meci/gol, am fost la un milimetru de a câștiga biletul principal al zilei, dar una peste alta ne declarăm mulțumiți cu numărul mare de pronosticuri bifate.

Din oferta generoasa de azi, am găsit câteva meciuri care în mod normal n-ar trebui să vă lipsească de pe bilet!

Două jocuri spectacol din top 5 campionate!

Bayer Leverkusen – Bayern Munchen este, fără discuție, derby-ul zilei. Gazdele au un start bun de campionat, practică un fotbal spectacol indiferent de adversarul pe care în are în față. E drept la Leverkusen vine azi super-campioana Bayern și avem toate premizele pentru un fotbal șampanie.

Marseille – Loriente este a doua opțiune din top 5! Prevedem o dispută de la o poartă la alta Velodrome, acolo unde gazdele sunt împinse de la spate de un public fabulos. Oaspeții au un lot echilibrat și sunt șanse mari să marcheze măcar o dată într-un meci de ocazii multe și minim3 goluri înscrise, pentru o cotă de 1.55.

Ca de obicei ne luăm partea leului și meciurile de goluri din primele două ligi din Belgia și Danemarca. Genk, Copenhaga, Brondby, Lyngby sunt echipe de atac, pe care rar le evităm atunci când evoluează în campionatele interne.

Din 8 meciuri am făcut o cotă 43 pe care am plasat-o deja cu o miză de 40 de lei. O puteți juca și voi sau puteți extrage din cele 8 evenimente jocurile care vă fac cu ochiul.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare