Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 17 septembrie. Singurele două cote clare din Champions League sunt AICI

Lukaku, Conte, bucurie după o victorie

Cam ăsta este mesajul, alte lucruri nu mai contează, tot ce este important este că s-a întors Champions League. Conte și-a impus cunoștințele la Inter, antrenorul este liderul vestiarului, antrenorul este cel mai important om. Chelsea este într-un moment bun, singura problemă reală, a londonezilor, rămâne în defensivă, în rest totul este perfect.

Biletul Zilei, 17 septembrie. Conte a fost alegerea bună

  • Conte are cel mai mare contract din Serie A, până în acest moment a meritat fiecare leuț. A trecut cu bine peste despărțirea de Icardi, a fost inspirat când a garantat pentru Lukaku, victoriile pe linie îi consolidează postul. Rămâne să aflăm împreună, cum o să reacționeze echipa, atunci când jocul nu o să meargă, iar rezultatele devin negative.
  • Slavia este „balaurul” de care nu a putut trece CFR Cluj, echipa lui Stanciu, nu are prea multe șanse în această grupă. Totul pare să fie compromis încă din start. Când urmează să joci cu Barcelona, Inter și Dortmund, trebuie să te bucuri de fotbal, nimic altceva. Dacă meciul se disputa în Cehia, atunci Slavia mai avea oarece șanse, dar fiind la Milano, Inter nu își permite vreun pas greșit.

Pariu pe goluri la Chelsea vs Valencia

  • Chelsea este una dintre cele mai spectaculoase echipe, un lucru este sigur, la meciurile celor de la Chelsea, sigur nu se plictisește nimeni. Cu un asemenea joc este aproape imposibil să nu ai și rezultate pozitive. Probleme apar atunci când dai de o echipă „sudată”. Londonezii vor ataca din primul minut, dacă jocul o să le iasă ca și la ultimul meci de campionat, atunci Valencia nu prea are șanse.
  • Valencia are deja două sincope, ultima a fost chiar etapa recent încheiată și s-a întâmplat la Barcelona. Catalanii s-au impus cu 5-2, iar acum moralul este destul de scăzut la jucătorii Valenciei. Meciurile de Champions sunt complet diferite, emoția de care se bucură jucătorii este imensă, iar problemele pe care le au cei de la Chelsea sunt destul de evidente.
  • Dacă la meciul celor de la Chelsea avem deja un plan pe goluri, la cel dintre Inter și Slavia avem în plan celebrul 1 solist, nu prea credem că cei de la Slavia vor avea capacitatea de a da mai mult de un gol la Milano, însă Interul poate marca lejer două.

Biletul zilei din 16.09.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare